Skrivbord med hylla

208 st produkter
Kampanj
  • Hyllplan
1153931(10).jpg

När du inreder ett hemmakontor behövs det både skrivbord och förvaring. Hos oss på Trademax hittar du en kombination av båda – skrivbord med hyllor och plats för den förvaring du behöver för att hålla ordning. Du hittar flera modeller av skrivbord som passar i hemmiljö och som gör det lättare att komma igång. Även om du inte arbetar hemifrån är ett skrivbord med hyllor den plats där du kan ha dator för personligt bruk. Flera av våra skrivbord passar in i barnens rum så att de också kan få en egen plats.

Praktiskt skrivbord med hylla

Vilka fördelar har ett skrivbord med hylla?

Ett skrivbord med hylla blir en snygg inredningsdetalj och du kan välja att ha prydnadssaker på hyllorna för att skapa en avspänd atmosfär i rummet. Ett skrivbord med hylla från oss på Trademax passar lika bra in i vardagsrummet som i sovrummet och det ger dig möjlighet att förvara pärmar och papper på ett ordnat och snyggt sätt.

Var ställer jag ett skrivbord med hylla?

De skrivbord med hyllor som du hittar hos oss på Trademax har en design som passar in i din hemmiljö. Skrivborden finns i flera modeller för att du ska kunna kombinera dem med den övriga inredningen i ditt hem. Du kan skapa en liten arbetshörna i vardagsrummet eller använda en del av sovrummet. Hyllorna gör att ditt skrivbord blir en användbar och snygg möbel som lätt smälter in.

Vad kan jag ställa på en skrivbordshylla?

Om du väljer ett av våra skrivbord med små hyllor kan du placera foton, semesterminnen eller vackra prydnadssaker på hyllorna. De stora hyllorna passar bra till böcker, pärmar och dekorativa korgar med tidskrifter eller andra småsaker som du vill ha till hands. Har du frågor om våra skrivbord med hyllor är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundeservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Förvaringstyp (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj