Skrivbord

1 100 st produkter
REA
2022870(6).jpg

Trademax har samlat ett urval av både praktiska och snygga skrivbord som passar för alla typer av hem och behov. Oavsett hur mycket, eller lite, du behöver ha i funktionalitet och design så hittar du garanterat ett skrivbord som passar dig här. Välj mellan olika storlekar och varianter, oavsett om du letar efter ett litet skrivbord till barnrummet, ett kontorsbord för hemmakontoret eller ett datorbord för gaming. Hos Trademax köper du högkvalitativa skrivbord till ett billigt pris.

Snygga skrivbord i olika utföranden

Hur högt är ett skrivbord?

Normalt så rekommenderas det att höjden på ett skrivbord är 0,9-1,0 meter, men detta beror på hur lång personen i fråga är. Tänk att skrivbordet ska vara i jämnhöjd med dina armbågar så slipper du överbelasta dina axlar och ergonomin blir bättre. För bästa arbetsställning rekommenderar vi våra höj och sänkbara skrivbord som kan anpassas efter olika användare, samt sittande och stående position.

Varför behöver jag ett skrivbord?

Varje hem behöver en plats där du kan jobba, skapa och fundera. Vare sig du behöver ett skrivbord för läxläsning, kontorsarbete eller för pyssel i hemmet så är skrivbordet det viktigaste redskapet.

Vilka olika modeller på skrivbord erbjuder Trademax?

Vi har samlat ett brett utbud av skrivbord i olika utföranden, allt ifrån kontorsbord med förvaring, till mer avskalade varianter med enkelt formspråk. Du hittar även höj och sänkbart skrivbord som tillåter dig variera arbetshöjden på ett ergonomiskt sätt. Och vid sidan av de traditionella rektangulära skrivborden erbjduer vi även hörnskrivbord och vägghängt skrivbord, perfekt för dig som behöver mycket utrymme och samtidigt vill utnyttja din yta maximalt.

Spelar material roll?

Egentligen inte, välj det som du tycker är snyggast och som bäst passar ditt hem. Vi har allt från vintage skrivbord i trä, till trendiga kontorsbord i antracit eller betong, samt skrivbord i metallram och bordsskiva i exempelvis glas eller spånskiva. Med mängder av olika material att välja mellan medföljer även flera färgval. Här hittar du fina skrivbord i vackra träslag, svarta och vita skrivbord men även lekfulla kulörer som rosa och blått.

Hur väljer jag rätt skrivbord?

Att köpa skrivbord kan vara svårare än vad man tror. I vårt stora utbud av skrivbord i olika modeller kan det vara lite klurigt att bestämma sig för vilket som passar just dig och ditt hem bäst. Fundera på vad skrivbordet ska användas till och vad som är viktigast för dig? Var ska det stå och ska du ha plats för en dator? Skrivbordet ska ha många användningsområden med det viktigaste är ändå att du hittar det som fungerar för dig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA