Vägghängt skrivbord

11 st produkter
Kampanj
  • Ja
1872600(3).jpg

Ett vägghängt skrivbord är perfekt när du vill skapa en arbetsplats i hemmet men inte har så mycket utrymme. Ett vägghängt skrivbord smälter fint in i miljön och när du inte använder det som arbetsplats blir det en dekorativ hylla som du kan använda till annat. Genom att skrivbordet inte står på golvet blir det en mer luftig känsla i rummet. Flera av de vägghängda skrivbord du hittar hos oss på Trademax har hyllor med plats för prydnadsföremål vilket gör att de passar bra i alla rum.

Smidigt vägghängt skrivbord

Hur högt ska ett vägghängt skrivbord sitta?

När du sätter upp ett vägghängt skrivbord ska du utgå ifrån din egen längd. För att inte överbelasta dina axlar, och för att få en bra sittställning, ska skrivskivan vara i jämnhöjd med dina armbågar. Normalt räknar man med att ett skrivbord är 0.9–1,0 meter från golvet, men det bästa är om du provar vad som känns bekvämt för dig själv.

Vilka fördelar har ett vägghängt skrivbord?

Ett vägghängt skrivbord passar både för den som vill ha en arbetsplats i hemmet och den som vill ha ett bord för att sitta och rita, måla eller sy vid. De vägghängda arbetsbord du hittar hos oss på Trademax är dekorativa och passar både i vardagsrummet och sovrummet, samt hos barnen. Vill du inte ha skrivbordet framme hela tiden kan du välja ett vägghängt skrivbord där skivan går att fälla upp.

Hur fäster jag ett vägghängt skrivbord?

Ett vägghängt skrivbord skruvas fast i väggen, och du bör använda plugg eller gipsankare för att hålla det stadigt på plats. Prova gärna ut höjden med ett annat skrivbord för att få den höjd som är bekväm för dig innan du börjar borra. Har du frågor om våra vägghängda skrivbord är du alltid välkommen att kontakta Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Väggmonterad (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj