Vintage skrivbord & retro skrivbord

5 st produkter
Kampanj
  • Retro
1095622(1).jpg
Ett skrivbord i retro- eller vintagestil är något för dig som gillar det som fanns förr men helst vill ha ett som är nygjort och utan skavanker. Det finns skrivbord i många olika material i retrostil som kommer passa dig som vill ha ett skrivbord som inte kräver för mycket skötsel och är tidlöst vackert.

Retro skrivbord för ditt hemmakontor

Vad är bra med ett retro teak skrivbord?

När du väljer ett teak skrivbord i retrostil vet du att det är en möbel som kan hålla mycket länge och inte kräver speciellt mycket skötsel. Det är stilfull elegans förpackat som en möbel och kommer aldrig att åldras på retromarknaden. Det du får är ett vintage skrivbord som håller stilen år efter år.

Ska jag välja ett stort eller litet retro skrivbord?

Att välja ett stort eller litet retro skrivbord är något som är personligt. Utgå från hur du har tänkt att använda skrivbordet. Har du mycket papper som ska ligga framme under tiden du arbetar kan det vara praktiskt med ett lite större skrivbord. Är det bara datorn som ska upp räcker det gott och väl med ett lite mindre retro bord.

Vad ska jag tänka på vid köp av vintage skrivbord?

Fundera över om du är en ombytlig person som hela tiden byter stil. Då kanske du inte ska lägga pengarna på ett vintage skrivbord utan hellre se dig om efter ett som är tidlöst. Vi på Trademax kan erbjuda många fina skrivbord utöver våra retro skrivbord. Ett tidlöst skrivbord kan du behålla oavsett om du byter stil eller inte.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj