Yankee Candle

Yankee Candle - marknadsledande inom doftljus

Yankee Candle är marknadens ledande varumärke när det kommer till doftljus och liknande produkter såsom aromalampor och doftoljor. Varumärket representerar kvalitet och stil och grundarnas starka passion kombinerat med mer än 40 års erfarenhet av ljustillverkning har skapat en lojal kundkrets i hela Europa och gjort Yankee Candle till ett framgångsrikt, växande och högt uppskattat företag.

Vad är Yankee Candle doftljus tillverkade av?

De populära ljusen tillverkas av högsta kvaliteten av högraffinerade paraffinvaxer med den högsta möjliga procenten doftolja och har en veke i 100% bomull vilket gör den fri från farliga plaster. Doftljusen kommer i en förpackning gjort av förstklassigt glas. Alla produkter och dofter genomgår en rad kvalitetstester för att förtjäna sin plats i Yankee Candle sortiment. Vilka klarar då testerna? Bara de bästa av de bästa!

Vilka dofter gör Yankee Candle?

Söt vanilj, nytvättade lakan eller varför inte spritsig citrus och varm mysk? Vilken doft kommer bli din nästa favorit? I vårt sortiment hittar du både klassiska dofter som Yankee Candle Angel Wings och Pink Sands men även deras årliga utgåva av Scent of the Year. Vi är säkra på att du kommer att hitta en doft som väcker minnen, eller ett ljus som sätter stämningen till jul.

Säljer Yankee Candle bara doftljus?

I vårt sortiment hittar du både deras klassiska doftljus i flera olika storlekar, allt från glasburkar och plastade votivljus till doftande värmeljus. Dessutom erbjuder Yankee Candle doftspridare för bilen, aromalampor med tillhörande vaxkakor i en mängd olika dofter och doftpinnar som kommer att fylla ditt hem med en hemtrevlig och väldoftande känsla.

Visar 57 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)