1228749(4).jpg

TITAN LIFE

TITAN LIFE – träningsredskap som passar dina behov och ditt hem

TITAN LIFE erbjuder ett brett sortiment av träningsredskap som är utformade efter dina behov och ditt hem. Oavsett tillgång till tid och utrymme vill TITAN LIFE hjälpa dig in i ett hälsosamt liv – till hälsosamma priser.

Vem skapade TITAN LIFE?

TITAN LIFE skapades av ett gäng erfarna specialister med många års erfarenhet inom tillverkning och distribution av träningsredskap. För dessa specialister är hälsa och lycka de två mest väsentliga delarna av livet. Därför skapar TITAN LIFE bland annat produkter som Rower R65 och Löpband Athlete T63 som du kan hitta hos oss på Trademax.


Är TITAN LIFE träningsredskap dyra?

För att du, oavsett livssituation, ska kunna införskaffa rätt träningsredskap försöker TITAN LIFE alltid att pressa priserna så långt det går. Som återförsäljare försöker även vi på Trademax sänka priserna för att kunna bidra till en hälsosammare värld. Hos oss kan du exempelvis köpa en TITAN LIFE Trainer R10 till ett rimligt pris.


Är TITAN LIFEs produkter miljövänliga?

TITAN LIFE är ett företag som ständigt försöker utmana sig själva. Ett av deras många utmaningar är att hålla deras produkter så miljövänliga som möjligt. Arbetet som görs för att minska deras klimatpåverkan pågår konstant.

Visar 104 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Antal personer
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Hopfällbar