Skippa sidhuvud och gå vidare.

Lord Nelson – för kök, bädd & bad

Lord Nelson är varumärket som erbjuder bädd-, bad- & köksprodukter som är klassiskt stilrena och håller en god kvalité. Välj Lord Nelson när endast det bästa är bra nog.

Vilka textilprodukter erbjuder Lord Nelson?

Hos oss på Trademax kan du hitta många favoriter från Lord Nelson. Vad sägs om exempelvis bäddset i satin, Lord Nelson Victory Frottéset och Lord Nelson Victory mikrofiberkudde. Varumärket erbjuder även Lord Nelson duschdraperi, badrumsmatta och kökshanddukar i serien Victory.

 

Finns det något annat än bara textilier i Lord Nelsons sortiment?

Lord Nelson är mest kända för deras textilprodukter men de erbjuder faktiskt lite mer. Du kan exempelvis hitta köksknivar från varumärket hos oss på Trademax. Här kan du hitta Lord Nelson brödkniv, filéknivar och Santokukniv.

 

Har Lord Nelson produkterna en bra kvalitet?

Det som alltid hamnar längst upp på Lord Nelsons prioriteringslista är klassiskt stilrent och kvalitet. Lord Nelson arbetar alltid för att att uppfylla de högst kraven på produkterna och anser att endast det bästa är bra nog. När du handlar ur Lord Nelsons sortiment kan du vara säker på att du får produkter med en hög kvalitet till ett lågt pris.

13 st produkter
Visar 13 av 13 produkter