Tempur

44Produkter

Tempur, för komfort och funktion i ett

Välkända Tempur är ett globalt varumärke som säljer sina produkter i över 80 länder. Tempur arbetar för en god sömn och erbjuder bl.a. madrasser och kuddar i tryckavlastande material som formar sig efter din kropp. Mängder av kunder med sömnsvårigheter har blivit hjälpta av de komfortabla produkterna från Tempur. Vi på Trademax erbjuder flera av Tempurs populära produkter, så som Original Supreme Madrass och Cloud Supreme Madrass med Cool touch.

Populära filter:

En ostörd nattsömn med madrass från Tempur

Anledningarna till att du sover dåligt kan vara många, kanske har du en partner som rör sig mycket i sömnen eller lider du av rygg- eller nackproblem? Tempur har hjälpt mängder av kunder världen över att komma till ro och få en återhämtande nattsömn. Varumärket har ett brett kundklientel och produkterna köps av bl.a. sängbutiker och vårdföretag.

Hållbara Tempur-produkter

Kvalitet är ett ledord för Tempur och för att garantera höggkvalitativa produkter testas alla madrasser noggrant. Den unika cellstrukturen i Tempur-materialet består av sammankopplade viskoelastiska öppna celler som möjliggör att madrasserna kan absorbera extra tryck och ge ett bra stöd för din kropp. Det är inte utan anledning som Tempur är den enda sängtillverkaren som är certifierade av den Amerikanska rymdstyrelsen (U.S Space Foundation).

Filter
Kategori
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj