932938(1).jpg

Tempur

TEMPUR - komfort utöver det vanliga

Det globala varumärket TEMPUR erbjuder madrasser och kuddar för en god natts sömn. Produkterna är tillverkade i tryckavlastande material och har en öppen cellstruktur vilket bidrar till maximalt stöd och komfort.

TEMPUR - madrasser och kuddar för en god sömn

Välkända TEMPUR är ett globalt varumärke som säljer sina produkter i över 80 länder. TEMPUR arbetar för en god sömn och erbjuder madrasser och kuddar i tryckavlastande material som formar sig efter din kropp. Mängder av kunder med sömnsvårigheter har blivit hjälpta av de komfortabla produkterna från TEMPUR. På Trademax erbjuder vi flera av TEMPUR’s populära produkter, så som Original Supreme Madrass och Cloud Supreme Madrass med Cool touch.


En madrass från TEMPUR ger dig:

  • - Största möjliga tryckavlastning
  • - Långvarig prestanda
  • - God förmåga för rörelse-upptag
  • - Personifierat kroppsstöd


En ostörd nattsömn med madrass från TEMPUR

Anledningarna till att du sover dåligt kan vara många, kanske har du en partner som rör sig mycket i sömnen eller lider du av rygg- eller nackproblem? TEMPUR har hjälpt mängder av kunder världen över att komma till ro och få en återhämtande nattsömn.


Kvalitet och komfort är lika viktigt

Kvalitet är ett ledord för TEMPUR och för att garantera produkternas kvalitet testas alla madrasser noggrant. Den unika cellstrukturen i TEMPUR-materialet består av sammankopplade viskoelastiska öppna celler som möjliggör att madrasserna kan absorbera extra tryck och ge ett bra stöd för din kropp. Det är inte utan anledning som TEMPUR är den enda sängtillverkaren som är certifierade av den Amerikanska rymdstyrelsen (U.S Space Foundation).

Visar 4 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Bäddmått
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar