MICKI

MICKI – en oändlig lekglädje

Om du är ute efter träleksaker som håller i flera generationer så är det MICKIs sortiment du ska vända dig till. Från MICKI kan du hitta träleksaker som främjar lek, fantasi och upptäckarlust. MICKI är varumärket som ger en oändlig lekglädje till de minsta.

Vilka leksaker kan jag hitta från MICKI?

Hos oss på Trademax kan du bland annat hitta MICKI leksakskök, MICKI stall med paddock, MICKI bokstavsklossar, MICKI snickarlåda komplett med verktyg och MICKI bultbräda. Du kan även klicka hem en MICKI spjälsäng för barnets favoritdocka eller nalle.


Vilken leksak producerades först av varumärket MICKI?

År 1944 skapades en figur som var byggd av målade kulor och som kallades för “Micki-Kul”, det var den första leksaken från varumärket MICKI. Micki-Kul gick åt som smör i solsken och det dröjde inte länge förrän andra leksaker snabbt producerades. Varumärket MICKI har dessutom licens för att göra leksaker baserade på figurer som Pippi Långstrump, Bamse och Babblarna. Du lär hitta många bekanta leksaker och figurer när du klickar runt bland MICKIs sortiment hos oss på Trademax.


Är MICKIs träleksaker säkra att leka med?

MICKI genomför flera tester på sina produkter för att barnen ska kunna vara trygga i sin lek. De ser till att alla delar sitter fast ordentligt, är flamsäkra och har genomgått ett flertal kemikalietester. Leksakerna från MICKI utvecklas för att barnen tryggt ska kunna använda hela kroppen, som exempelvis händer och mun, under lekstunden utan att de tar någon som helst skada.

Visar 12 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende