Kids Concept

Kids Concept – lekfulla barnmöbler och leksaker

Kids Concept är varumärket som erbjuder dig både barnmöbler och leksaker till barnrummet. Kids Concept har noggrant valt ut färger och former på produkterna för att skapa ett lekfullt och inbjudande barnrum.

Vilka barnmöbler hittar jag från Kids Concept?

Från Kids Concept kan du hitta barnmöbler som exempelvis den lyxiga Chesterfieldsoffan, sittpuffar som även erbjuder dig förvaring, mysiga tipitält och bekväma fåtöljer. Du hittar även lampor från Kids Concept. Allt detta och mycket mer kan du köpa hos oss på Trademax.


Vilka barnleksaker hittar jag från Kids Concept?

Få saker lockar fram barnens fantasi mer än leksakerna från Kids Concept. Hos oss på Trademax kan du exempelvis hitta en bilbana från Kids Concept såväl som matlagningsset, dockvagn, gunghäst och babygym.


Hur arbetar Kids Concept med hållbarhet och miljö?

Kids Concept jobbar med att skapa så hållbara leksaker att de ska kunna gå i arv från storasyskon till småsyskon. Varumärket anser att hållbarhet och funktion går hand i hand. De besöker dessutom sina fabriker regelbundet för att säkra kvalitén, funktionen och att miljöfrågan aktivt arbetas med. För att Kids Concept ska säkerställa att de tar hänsyn till miljön så försöker de öka antalet FSC-certifierade produkter (Forest Stewardship Council).

Visar 44 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)