Gerbera

Visar 40 prisvärda produkter

Gerbera – keramiken som kompletterar ditt kök

Om du söker efter keramikfat, former och kannor som fungerar till både vardags och till fest så är Gerbera det självklara valet. Gerbera kombinerar Medelhavets matkultur med svensk design när de tar fram deras fantastiska, handgjorda keramikprodukter.

Sortera på

Vilka produkter erbjuder Gerbera?

Hos oss på Trademax kan du bland annat hitta Gerbera skål med ljushållare, Gerbera gratängform, Gerbera pajform och Gerbera tallrikar. Utbudet är stort och priserna är låga för att du ska kunna få Gerbera keramiken som passar in i just ditt hem.


Vilket material är Gerberas produkter gjort av?

Gerberas produkter är gjorda av en speciell lera som formges av skickliga keramiker. Produkterna skapas och glaseras sedan för hand vilket innebär att varje produkt blir unik. De små variationerna i de välarbetade produkterna gör ditt kök ännu charmigare och det är just därför du ska klicka hem Gerberas produkter från oss på Trademax.


Varför ska jag välja keramik från Gerbera?

Några anledningar till varför du ska välja just keramik till ditt kök är för att mat inte bränner fast i kanterna vid tillagning, vilket leder till produkter som är smidiga att rengöra. Keramik kan både frysas ned och värmas upp utan att matens smak och konsistens påverkas. Slutligen, keramik fungerar utmärkt i mikrovågsugn och ugnar i höga temperaturer.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Kategori
Pris