1747057(5).jpg

Emerio

Emerio – moderniserar ditt hem

Emerio har över 25 års erfarenhet av elektriska apparater. I varumärkets sortiment hittar du hushållsapparater som förenklar din vardag. Modernisera ditt hem med Emerio.

Vad för produkter erbjuder Emerio?

Emerio erbjuder elektroniska apparater för hushållet. Du kan hitta köksmaskiner som exempelvis en Emerio smörgåsgrill, en Emerio retro vattenkokare eller en Emerio Pizza maker. Du kan även köpa svalkande fläktar och luftrengörare från varumärket. Kika runt hos oss på Trademax och hitta din nya favoritapparat till ditt hem.


Vilka av Emerios produkter kan jag hitta på Trademax?

Hos oss på Trademax kan du hitta många av Emerios välkända produkter. Vi har den populära fritösen Emerio SmartFryer, den häftiga Churros maker och den moderna äggkokaren som talar. Sedan har vi även fläktar, som exempelvis golvfläkten med ett trästativ och pelarfläkten som är en kombinerad luftrengörare.


Hur hög är kvaliteten på Emerios elektriska apparater?

Emerios mål är att alltid producera apparater av en god kvalitet som uppfyller höga säkerhetskrav. Därför har varumärket egna testprogram som hjälper dem att säkra kvaliteten. Väljer du att köpa någon av Emerios elektroniska apparater hos oss på Trademax så får du en funktionell produkt till ett riktigt fint pris.

Visar 40 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar