BRIO

BRIO - inspirerat unga sinnen sedan 1884

Det svenska varumärket BRIO tillverkar med sitt rena och enkla formspråk klassiska leksaker som tål att användas och älskas av barn i alla åldrar. Deras filosofi bygger på att skapa en värld av lek, där bara den egna fantasin sätter gränser. Välj produkter från BRIO och främja ditt barns utveckling.

Var startades BRIO?

Historien om BRIO börjar i den lilla byn Osby i norra Skåne där Ivar Bengtsson producerade produkter av hög kvalitet, 1902 tillverkades den första leksaken. Med över 130 års erfarenhet levererar BRIO säkra och gediget testade leksaker som stimulerar barnens utveckling och inspirerar till lek. BRIO väljer noggrant ut slitstarka material med fokus på allt från snälla metaller, tuggtåligt lack och trä lämpad för barnens tuffa kärlek för att garantera den höga kvalitet varumärket är så starkt förknippat med.

Vad är BRIO en förkortning av?

1908 skrevs företaget över till Ivars tre söner Viktor, Anton och Emil Ivarsson och namnet BRIO kom till som en akronym av Bröderna Ivarsson i Osby.

När tillverkades BRIOs första tågbana?

1958 var ett viktigt år för BRIO, året då den första ikoniska tågbanan introducerades tillsammans med BRIO Clown och BRIO Tax. Dessa charmiga klassiker hjälper barn att öva på finmotorik från tidig ålder.

Använder BRIO hållbara material?

Alla BRIOs träprodukter är skapade i spårbart trä från FSC®-certifierat skogsbruk. Certifieringen innebär att allt trä går att spåra, att det kommer från ansvarsfullt skogsbruk och att råvaran kommer från laglig avverkning.

På Trademax hittar du ett stort utbud av BRIOs breda sortiment av leksaker med allt från deras klassiska tågbana, dockvagnar och lära-gå-vagn till BRIO Builder och Smart Tech.

Visar 4 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)