Barbord utomhus

39 st produkter
Kampanj
579602(1).jpg

Balkong, altan eller trädgård – välj att pryda din uteplats med ett praktiskt och snyggt barbord. Barborden finns tillgängliga för olika ändamål. De förekommer i varierande material, färg och form och kan få din uteplats att blomstra under hela sommaren. Vi erbjuder prisvärda och stilrena barbord i trä, aintwood och aluminium. Kombinera med din inredningsstil och gör uteplatsen till ett hemtrevligt och personligt ställe att hänga på – varje dag. För dig som söker något mer än ett fristående barbord finns det färdiga matgrupper att komplettera uteplatsen med. Förverkliga dina drömmar om en behaglig och trevlig uteplats med ett barbord från Trademax. 

Välj barbord till uteplatsen

Under sommarhalvåret blir det förhoppningsvis många varma och sena kvällar som spenderas på uteplatsen. För att få en fulländad sommar och för att din uteplats alltid ska glänsa, kan du smycka din uteplats med våra snygga barbord för utomhusbruk. Med enkla former och sobra färger kan barborden bidra till att lyfta din uteplats på ett elegant och stilfullt sätt. Möjligheterna är oändliga.
 

Vi erbjuder barbord i kvalitativa material för utomhusbruk i:

  • Trä
  • Aintwood
  • Aluminium


För att ge dina utemöbler ett långt liv är det viktigt att de blir väl omhändertagna. Det behöver inte ske varje dag, utan det räcker att det utförs några få gånger om året. Hos oss på Trademax hittar du bland annat en träolja i form av en spray som du kan använda dig av för att behålla ditt barbord i trä i gott skick. Trä är ett levande material och kan lätt påverkas av nederbörd, vilket leder till exempelvis sprickor. För att åtgärda det på ett snabbt och smidigt sätt kan du använda dig av Softcare Klar för att ge barbordet glans igen.

Aluminium är ett material med hög kvalitet som inte kräver mycket underhåll alls. Det är fördelaktigt för dig som inte vill spendera dina dagar på att sköta dina utemöbler. Välj ett barbord i aluminium och få en härlig och längre sommar på din uteplats. Välkommen till Trademax! 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Form
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj