Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Barbord utomhus

22 st produkter
Visar 22 av 22 produkter

Populära filtreringar

Ett barbord utomhus är en väldigt användbar utemöbel. Det kan stå på altanen, i trädgården eller i uterummet. Det smidiga med ett barbord är att de mindre modellerna är lätta att flytta vilket gör det till en ypperligt möbel att ha till hands när det vankas trädgårdsfest, eller du behöver ett extra bord bredvid grillen. På Trademax hittar du allt från det lilla ståbordet till det stora barbordet som kan användas som matord. Välj ett barbord som kommer med stolar, eller ett utan och komplettera med några av våra snygga barpallar eller barstolar.

Samla vännerna kring ett barbord utomhus

  • Är det skillnad på matbord och barbord utomhus?

    Ett barbord för utomhusbruk är precis som ett vanligt barbord högre än ett traditionellt matbord. Kring ett ståbord utomhus kan dina gäster stå upp och ha något ätbart eller drickbart framför sig på bordet. Det går såklart att sitta och även använda ett barbord utomhus som ett matbord. Trademax erbjuder barbord tillsammans med stolar stora nog att servera en härlig middag på.
  • Finns det barbord i trä för utomhusbruk?

    Ja, Trademax erbjuder både ståbord i trä och även barstolar som passar till och skapar en hel grupp. Du kan hitta barbord i olika typer av trä som alla tål att stå utomhus.
  • Kan ett barbord stå utomhus under vintern?

    Barbord som placeras på altanen eller någonstans i trädgården utan tak utsätts onekeligen för väder och vind. Barborden är gjorda för och ska tåla regn, solljus och vind. Beroende på material är de mer eller mindre känsliga. Barbord i konstrotting kan ses som lite tåligare och tål att stå ute utan att täckas över under sommarmånaderna. Det är dock rekommenderat att ställa in dina barmöbler i ett förråd eller liknande under vintern, på så sätt håller dina barmöbler längre.