Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Balkongbord

228 st produkter

Populära filtreringar

Ska du inreda en liten balkong eller en mindre uteplats, ska du spana in våra balkongbord. Ett fällbart balkongbord med klaff är den perfekta lösningen när du inte har så mycket utrymme och behöver få undan bordet då du inte använder det. Välj mellan ett fyrkantigt, runt eller litet balkongbord. Trademax har också hängande balkongbord, som du smidigt fäster på balkongräcket för att frigöra ännu mer plats. Våra balkongbord är tillverkade i material som trä, metall eller svenskt furu, välj det du själv gillar bäst!

Smidiga och funktionella balkongbord

Ett praktiskt och nätt balkongbord öppnar möjligheterna för mer kvalitetstid utomhus under sommarhalvåret. Här kan du placera blommor, växter, färska kryddor och varför inte en lykta att tända framåt kvällen? Men ett balkongbord fungerar även ypperligt som ett mindre matbord att inta såväl frukosten, lunchen som kvällssupén på tu man hand. Du kan även jobba, fika eller läsa en bok vid balkongbordet, och när du är klar är det bara att fälla upp bordet eller lyfta bort det och vips, så har du mer utrymme på din balkong!

På Trademax kan du hitta massor av inspiration när du ska inreda din uteplats, för att göra den riktigt mysig och ombonad. Hos oss finns det mesta du kan tänkas behöva till balkongen eller uteplatsen. Vi har inte bara fällbara balkongbord och klappstolar för balkongen, utan även mattor, textilier, lyktor, ljusslingor, kuddar och mycket mycket mer! Givetvis har vi också balkongparasoll när du vill skydda dig och dina växter mot solen. Gör din balkong redo för sommar och sol med oss på Trademax!