Avlastningsbord & brickbord utomhus

6 st produkter
1504160(6).jpg

Avlastningsbord utomhus är multifunktionella utemöbler som är perfekta på uteplatsen eller i trädgården. Ett litet avlastningsbord ute innebär att du får en extra avställningsyta vid loungesoffan eller utefåtöljen, så att du har morgonkaffet och tidningen nära till hands. Men borden har ofta fler funktioner än så, som till exempel avlastningsbord med hjul - perfekta när du ska duka bordet. Hos Trademax har vi har också avlastningsbord med kylförvaring, så att du alltid kan få en iskall dryck när du grillar eller chillar i din trädgård!  

Avlastningsbord utomhus med många praktiska funktioner

Utomhusanpassade avlastningsbord är trädgårdens kanske smartaste utemöbel. Vissa av våra bord ger dig en kyl, en sittpall och ett avlastningsbord ute i en och samma möbel. Perfekt när du vill sitta och njuta utomhus med en kall dricka nära till hands. Vi har också billiga avlastningsbord med hjul, så kallade serveringsvagnar. Dessa blir inte bara fina blickfång på din altan, utan är också praktiska vid dukning eller servering för dina gäster. Ett avlastningsbord eller brickbord är ett oumbärligt hjälpmedel vid en grill eller i ett utekök, att placera exempelvis redskap och färska kryddor på.

Är du på jakt efter att köpa ett stilrent avlastningsbord eller brickbord för utomhusbruk, är du på rätt ställe! Trademax har bland annat avlastningsbord i slitstarka material som konstrotting, furu och aluminium. Letar du efter ett kvadratiskt eller runt avlastningsbord till ditt uterum eller växthus har vi också vackra, klassiska varianter i rotting. Våra utemöbler levereras alltid hem till dörren!

 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)