Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 71 produkter
1
...
3

Att ha ett loungebord utomhus på balkongen eller i trädgården gör förstås miljön trivsam och ombonad. Men loungebordet är också en praktisk möbel, som exempelvis kan användas som avlastningsbord att duka upp fikabuffén eller snittarna på. Lägg lite tid på att hitta ett loungebord som passar både till din loungegrupp och övriga utemöbler, din uteplats och dina behov. Vi har loungebord i material som konstrotting med toppskiva i härdat glas, vilket gör borden tåliga och i princip underhållsfria.  

Komplettera din soffgrupp med ett soffbord för utomhusbruk och njut av sommaren på bästa sätt. När sommaren är här vill vi spendera våra dagar utomhus och bara njuta av att det faktiskt är sommar – helst på en soffa med matchande soffbord. Många avkopplande sommarstunder tillbringas på uteplatsen och sköna utemöbler gör dessa tillfällen mer trivsamma än vanligt. På Trademax har vi ett stort utbud av moderna och smakfulla soffbord för utomhusbruk. Beställ ditt soffbord online hos oss på Trademax redan idag och se fram emot en snabb hemleverans.

Loungebord för alla uteplatser

Nu kan du också ge din uteplats en härlig loungekänsla! Med ett loungebord ute tillsammans med några loungefåtöljer eller en loungesoffa, kan du enkelt förflytta ditt vardagsrum utomhus till altanen eller trädgården. Trademax har funktionella, praktiska och billiga loungebord för alla utemiljöer. Vissa av våra loungebord har härdat glas i bordsskivan och därmed lätta att hålla rena och fräscha. Stilrena loungebord med glas är även lätta att matcha till de flesta stilar och passar överallt. Har du ett mindre utrymme som till exempel en balkong eller en liten uteplats, är ett litet kvadratiskt eller runt loungebord optimalt. 

Många av våra loungebord är tillverkade i konstrotting, ett material som är anpassat för utemöbler. Konstrotting är slitstarkt och behöver nästan inget underhåll. Dessutom är konstrottingmöbler väderbeständiga och kan utan problem stå ute i vårt nordiska klimat och håller bra år efter år. Trots det rekommenderar vi att du skyddar dina trädgårdsmöbler med ett möbelöverdrag, när du inte använder dem. Det är bra, inte minst för att minimera rengöringen inför varje utesäsong. Trademax erbjuder många olika loungebord i hög kvalitet, som vi sänder ut med snabb och smidig leverans!

För att dina dagar på din uteplats ska bli fulländade är det enkelt gjort med ett soffbord.  Vi erbjuder soffbord för utomhusbruk i olika stilar och färger. De finns i olika stilsäkra material som konstrotting, aluminium, stål och trä – garanterat ett som passar dig och din uteplats.

Ett soffbord för utomhusbruk är en tacksam möbel och kan underlätta många av dina stunder utomhus. Vi har snygga soffbord som du kan använda för att fylla ut din inredning med. Vi erbjuder bland annat soffbord för utomhusbruk med smala svarta aluminiumben kombinerat med en glasbricka på toppen. Fördelen med våra soffbord är att de är flexibla och kan användas till många olika syften. Välj att ha det som ett avlastningsbord där du kan ställa din dricka eller pryd den med vackra ljusstakar och tidningar.

Trademax har ett brett utbud av soffbord för utomhusbruk för dig och din uteplats och de finns i en mängd olika färger:

  • Vit
  • Svart
  • Brun


Ett soffbord på din uteplats förstärker den hemtrevliga och inbjudande känslan som en ibland är ute efter. Välj och vraka bland våra runda, fyrkantiga, låga och höga soffbord.  Förstora din uteplats med ett soffbord och låt det hamna i fokus. Matcha det med resterande möbler och kombinera med ljuva pudriga pasteller, mönster och fräscha trendiga detaljer. Glöm inte att vi alltid har 365 dagars öppet köp!