Praktiska och hållbara loungebord

-24%
Lagervara
Fri frakt
1 295 kr
Rek. pris: 1 700 kr
Du sparar: 405 kr
-33%
Lagervara
Fri frakt
799 kr
Rek. pris: 1 200 kr
Du sparar: 401 kr
-21%

California Bord

Grafitgrå
Lagervara
Fri frakt
795 kr
Rek. pris: 1 000 kr
Du sparar: 205 kr
-24%
Lagervara
Fri frakt
1 295 kr
Rek. pris: 1 700 kr
Du sparar: 405 kr

Att ha ett loungebord utomhus på balkongen eller i trädgården gör förstås miljön trivsam och ombonad. Men loungebordet är också en praktisk möbel, som exempelvis kan användas som avlastningsbord att duka upp fikabuffén eller snittarna på. Lägg lite tid på att hitta ett loungebord som passar både till din loungegrupp och övriga utemöbler, din uteplats och dina behov. Vi har loungebord i material som konstrotting med toppskiva i härdat glas, vilket gör borden tåliga och i princip underhållsfria.  

Loungebord för alla uteplatser

Nu kan du också ge din uteplats en härlig loungekänsla! Med ett loungebord ute tillsammans med några loungefåtöljer eller en loungesoffa, kan du enkelt förflytta ditt vardagsrum utomhus till altanen eller trädgården. Trademax har funktionella, praktiska och billiga loungebord för alla utemiljöer. Vissa av våra loungebord har härdat glas i bordsskivan och därmed lätta att hålla rena och fräscha. Stilrena loungebord med glas är även lätta att matcha till de flesta stilar och passar överallt. Har du ett mindre utrymme som till exempel en balkong eller en liten uteplats, är ett litet kvadratiskt eller runt loungebord optimalt. 

Många av våra loungebord är tillverkade i konstrotting, ett material som är anpassat för utemöbler. Konstrotting är slitstarkt och behöver nästan inget underhåll. Dessutom är konstrottingmöbler väderbeständiga och kan utan problem stå ute i vårt nordiska klimat och håller bra år efter år. Trots det rekommenderar vi att du skyddar dina trädgårdsmöbler med ett möbelöverdrag, när du inte använder dem. Det är bra, inte minst för att minimera rengöringen inför varje utesäsong. Trademax erbjuder många olika loungebord i hög kvalitet, som vi levererar till dörren med fri frakt!