Cafébord för alla uteplatser

128 st produkter
Kampanj
810874(5).jpg

Trademax cafébord är perfekta för mindre utrymmen och uteplatser. Användningsområdena är många och det är helt upp till dig hur cafébordet ska användas eller bäst passar in i din övriga inredning. Tack vare våra många modeller av cafébord är det möjligt för dig att välja och vraka. Våra cafébord är ofta hopfällbara och stapelbara vilket gör dem smidiga att flytta runt på uteplatsen samt att förvara när de inte används. Gör ditt smultronställe än mer njutningsfullt med ett vackert och praktiskt cafébord!

Stort utbud av cafébord

Letar du efter ett nätt och bekvämt cafébord? Här på Trademax erbjuder vi massor av fina små cafébord som passar perfekt in i ditt eget lilla hemmacafé, på uteplatsen eller i trädgården. Du kan också använda ett cafébord som en avställningsyta att ställa krukor, blommor och lyktor på, samt muggen med morgonkaffet och tidningen. Cafébord är lätta att flytta runt på uteplatsen och i trädgården och bara fantasin sätter gränser för användningsområden. De flesta av våra cafébord är tillverkade i lättskötta material som är i princip helt underhållsfria. Undantaget är de som är tillverkade av naturmaterial, som naturrotting och äkta trä. Dessa kräver lite mer underhåll och bör placeras inomhus eller i utomhusutrymmen som har tak för att inte skadas av fukt, sol och kyla.

Vi har cafébord i följande material:

  • Trä
  • Stål
  • Järn och gjutjärn
  • Akacia
  • Polypropylen
  • Aluminium
  • Naturrotting

På vissa av caféborden är bordsskivan i härdat glas. Här finns såväl runda som fyrkantiga små cafébord, och givetvis kan du köpa matchande caféstolar till bordet, om så önskas. På så sätt skapar du enkelt en mysig liten cafégrupp, precis som på caféet!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stapelbar
Utseende
Avtagbar klädsel
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj