Sidobord utomhus

72 st produkter
Kampanj
1322010.jpg
Ett sidobord är ett utmärkt sätt att skapa mer yta för såväl uppdukning och avställning, som för pynt och dekorationer. Hos oss på Trademax finner du ett gäng olika sidobord i olika stilar och modeller, för såväl inomhus- som utomhusbruk. Samtliga av bra kvalitet och till schyssta priser.

Maxa avställningsytorna med ett sidobord

Hur kan jag möblera med ett sidobord?

Här finns en mängd olika möjligheter. Tack vare att sidobord är ganska små till storleken, är de både lättplacerade och smidiga att flytta runt. Ställ t ex ett sidobord bredvid soffan för en extra avställningsyta, eller använd det som soffbord om du har ont om plats. Kanske som ett blombord utomhus?

Vad är bra att tänka på när det gäller sidobord för utomhusbruk?

Precis som för alla slags utemöbler gäller det att ett sidobord tål att stå utomhus och inte blir förstört av väder och vind. Här på Trademax erbjuder vi flera snygga och prisvärda sidobord och mindre soffbord som är perfekt anpassade för att kunna stå utomhus.

Är sidobord enkla att montera själv?

I vårt sortiment finner du kvalitetssäkrade sidobord av enkla men stabila konstruktioner, som utan problem monteras ihop med vanliga verktyg. Vi tycker nämligen att det ska vara lätt för alla att inreda och möblera, vare sig du är hemmafixare eller proffsbyggare.

Hur handlar jag ett sidobord online?

Vi på Trademax har gjort det enklare än någonsin att handla på nätet, oavsett om det gäller småprylar, möbler eller otympligt byggmaterial. Spana in vårt prisvärda utbud, och beställ ditt nya sidobord billigt och bekvämt online på trademax.se!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj