Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Sidobord utomhus

37 st produkter
Visar 24 av 37 produkter
12

Populära filtreringar

Ett sidobord är ett utmärkt sätt att skapa mer yta för såväl uppdukning och avställning, som för pynt och dekorationer. Hos oss på Trademax finner du ett gäng olika sidobord i olika stilar och modeller, för såväl inomhus- som utomhusbruk. Samtliga av bra kvalitet och till schyssta priser.

Maxa avställningsytorna med ett snyggt sidobord

 • Hur kan jag placera ett sidobord ute?

  Det finns en mängd olika möjligheter för hur du kan placera ett smidigt sidobord utomhus. Tack vare att sidobord är ganska små till storleken, är de både lättplacerade och smidiga att flytta runt, när behovet finns. Du kan tillexempel placera ditt nya sidobord bredvid soffan för en extra avställningsyta, eller använd det som soffbord om du bara vill ha ett litet bord till din utesoffa. Kanske vill du använda sidobordet som ett litet blombord på din balkong?
 • Vad är bra att tänka på när det gäller sidobord för utomhusbruk?

  Precis som för alla slags utemöbler gäller det att ett sidobord tål att stå utomhus och inte blir förstört av väder och vind. Här på Trademax erbjuder vi flera snygga och prisvärda sidobord och mindre soffbord som är perfekt anpassade för att kunna stå utomhus.
 • Är sidobord enkla att montera själv?

  I vårt sortiment finner du kvalitetssäkrade sidobord utomhus av enkla men stabila konstruktioner, som utan problem monteras ihop med vanliga verktyg. Vi tycker nämligen att det ska vara lätt för alla att inreda och möblera, ute som inne, vare sig du är hemmafixare eller proffsbyggare.
 • Hur handlar jag ett sidobord utomhus online?

  Vi på Trademax har gjort det enklare än någonsin att handla på nätet, oavsett om det gäller småprylar, möbler eller otympligt byggmaterial. Spana in vårt prisvärda utbud, och beställ ditt nya sidobord billigt och bekvämt online på trademax.se!