Trädgårdsbord & Matbord utomhus

469 st produkter
Kampanj
2197686(1).jpg
Populära filtreringar

Matbord utomhus är perfekta utemöbler för att skapa sköna stunder på altanen, i trädgården eller på din balkong. Om du såväl är på jakt efter ett litet, stort, kvadratiskt eller runt matbord, kan du räkna med att hitta det på Trademax! Får du ofta gäster kanske du behöver ett långt matbord utomhus eller ett förlängningsbart matbord. Ett runt matbord är alltid praktiskt och skapar en trivsam stämning bland gästerna. Vi levererar dina trädgårdsmöbler snabbt och säkert, och med 365 dagars öppet köp!

Hållbara och vädertåliga matbord ute

Vilket matbord ute du ska välja beror dels på givna saker som hur uteplatsen ser ut. Men du behöver också ta hänsyn till hur många personer som ska få plats vid bordet. Har du redan befintliga utestolar, hur breda är dem? Se till att stolarna ryms runt bordet och att det inte blir för trångt att sitta och äta. Kanske behöver ditt matbord en iläggsskiva, som förlänger bordet när ni blir många. Vissa av våra matbord inkluderar en iläggsskiva i priset, till andra finns skivan som tillbehör. Några har en butterflyskiva, som med ett enkelt handgrepp fälls ut och ihop när det väntas gäster. Föredrar du ett kvadratiskt, ovalt eller runt matbord? Det finns fördelar med alla former, fundera vad som passar din uteplats och dina behov bäst.

Våra matbord är tillverkade i material som:

  • Konstrotting
  • Naturrotting
  • Aluminium
  • Teak
  • Aintwood
  • Trä 
  • Gaumo™
  • Plast 

De flesta av ovanstående material kräver i princip inget underhåll och kan stå ute året runt. Väljer du ett träbord eller ett i teak, behöver det givetvis lite mer omsorg och skydd. Vid alla material rekommenderar vi ändå att du använder ett möbelskydd, som skyddar bordet mot väder och vind.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj