Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Picknickbord & bänkbord

68 st produkter
Visar 24 av 68 produkter
1
...
3

Vill du uppleva sann picknick-känsla men har tröttnat på att sitta obekvämt på en filt på backen? Då är det kanske dags att klicka hem ett picknickbord från Trademax. Skapa en trivsam utomhusmiljö i trädgården och ge plats för avkoppling och mysiga luncher och fikastunder. Vi erbjuder olika modeller av bänkbord och picknickbord i trä som ger en naturskön känsla och smälter väl in i omgivningen. Låt ett charmigt picknickbord få sin alldeles egna plats i trädgården och sprid den gemytliga picknick-stämningen bland såväl barn som vuxna!

 

Picknickbord och bänkbord i olika modeller

För mysiga picknickar och luncher i solen, spel och pyssel, eller bara en trivsam plats för vila - ett picknickbord har många användningsområden. I vårt sortiment hittar du tåliga picknickbord av hög kvalitet och som täcker alla aspekter av picknickbord: klassiska utformad sittgrupper, samt fristående picknickbord, bänkbord och plankbord. Våra picknickbord utformade som en komplett sittgrupp är ett smidigt allt-i-ett val som erbjuder både bord och sittplats. Du kan välja mellan bänkset med eller utan ryggstöd. Vi erbjuder även olika modeller av robusta bänkbord och plankbord. Använd det som avlastningsbord eller arbetsyta, eller komplettera det med sittmöbeln du önskar, som exempelvis någon av våra snygga trädgårdsbänkar. Här finns möjligheter att skapa ett komplett picknickbord precis i din smak.

Oavsett om du är ute efter en klassisk parkmöbel i traditionell design, eller något modernt, så hittar kompletta picknickset samt bänkbord och trädgårdsbänkar hos oss. Med vårt urval är det lätt att skapa en inbjudande samlingsplats i din trädgård. Våra picknickbord och bänkbord i trä och teak är lika vackra som stadiga. Välj mellan hel trästomme eller picknickbord med träplankor och metallram. Klicka hem din favorit idag och maximera sommarens härliga stunder i trädgården. Vi levererar dina varor utan extra kostnad inom 2-6 arbetsdagar (lagervaror).

 

Skötselråd och förvaring

Förlänga livslängden på din picknickbord genom att rengöra det regelbundet. Det går utmärkt att bara torka av det med en ren och torr trasa. Använd lite mild tvålrengöring vid grövre smuts. För att förebygga att bänkytan inte blir torr och spricker rekommenderar vi att du lansera ditt pickickbord med jämna mellanrum. Detta räcker vanligtvis 1-2 gånger per år och görs med fördel innan och efter utesäsongen. Du hittar rengörings- och underhållsprodukter här. Om möbeln förvaras utomhus, täck den gärna med ett vattentätt möbelöverdrag för att undvika fuktskador. Efter regn eller snöfall, torka bort vatten eller snö från plana ytor så håller du din picknickbord ren och fräsch genom hela utesäsongen och i många år framöver.