Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Balkongmöbler för alla uteplatser och balkonger

1059 st produkter
Visar 24 av 1059 produkter
1
...
45

Populära filtreringar

Hos Trademax hittar du balkongmöbler och caféset för små och stora balkonger, uteplatser, altaner och trädgårdar. Alla borde ha möjligheten att få njuta av morgonkaffet utomhus, oavsett om uteplatsen är stor eller liten. När du ska köpa balkongmöbler är det bra att fundera över vad du kommer använda dina nya möbler till. Vi erbjuder cafémöbler för alla behov - från enkla caféstolar med tillhörande småbord till lyxiga loungesoffor för flera personer.

Drömmiga balkonger med snygga balkongmöbler

Oavsett vilka förväntningar du har inför sommarsäsongen, kan vi hjälpa dig att förverkliga dem. Gillar du att sitta ute och läsa och relaxa? Då kanske du vill ha en skön loungemöbel eller en stol där du kan luta dig tillbaka. Bjuder du ofta hem gäster över en drink eller en fika på den mindre uteplatsen? Då passar ett caféset alldeles utmärkt. Hos oss hittar du en mängd olika balkongmöbler i just caféstil, och de kommer i moderna, romantiska, klassiska och andra utföranden. Caféseten är även perfekta som kompletterande möbler på större altaner och passar också bra att ställa ut i trädgården, kanske på en stenlagd yta eller varför inte i skuggan av ett äppelträd? Spana in vårt utbud och hitta ett caféset som passar just din uteplats.

Hos oss hittar du inte bara balkongmöbler i olika stilar utan även i olika material, till exempel konstrotting, trä och aluminium. De olika materialen är alla anpassade för väder och vind, men skiljer sig åt vad gäller känsla och utseende. Här kan du välja och vraka beroende på vad som passar dig och dina behov. Utemöbler har verkligen fått ett stort uppsving när det gäller funktion och design de senaste åren. Detta mycket tack vare material som konstrotting och Aintwood, vilka ger möjlighet till prisvärda utemöbler med exklusiv design. På så sätt är de här möblerna inte bara avsedda för att klara av det nordiska klimatet, utan kan även se snygga ut och anpassas så att de mer ser ut som inomhusmöbler. Vi har loungegrupper och andra cafémöbler i konstrotting i olika storlekar, färger och former som passar på de flesta uteplatser och altaner. Balkongmöbler som är perfekta för umgänge, men också för att bara njuta i, kanske med en god bok eller ett glas vin en varm sommarkväll. Och visst är det väl härligt att en strålande sommardag kunna njuta av en frukost utomhus? Vi har även små balkongmöbler så att du som har en liten balkong också ska kunna njuta av ett härligt uteliv. Här hittar du också multifunktionella cafémöbler med förvaring. Vad sägs om ett sidobord med förvaring inuti, eller en kylbox med yttermaterial i konstrotting som även fungerar som avställningsyta? Bjud in en, eller varför inte flera vänner på en fika och ta fram dina hopfällbara balkongstolar - perfekt när du har en liten balkong och inte vill ha framme alla möbler hela tiden.

I vårt stora sortiment av balkongmöbler hittar du:

  • caféset
  • loungegrupper
  • fåtöljer
  • sidobord
  • hopfällbara stolar
  • bänkset
  • soffgrupper

…och mycket mer. Vi har möbelset med och utan dynor samt bord med hopfällbara skivor. Här finns en mängd olika stilar och färger att välja bland, och vi känner oss säkra på att du ska kunna hitta balkongmöbler som passar dig här hos oss! Som sagt, hos Trademax är möjligheterna oändliga när det gäller balkongmöbler, och egentligen är det dina behov och din stil som avgör vårt sortiment. Klicka hem dina nya utemöbler här och nu med snabb leverans ända hem till dörren! Så smidigt kan det vara att handla möbler online på Trademax!