Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 317 produkter
1
...
14

Med en balkonggrupp från Trademax kan du enkelt skapa en mysig och avslappnad atmosfär på din balkong eller uteplats. Våra balkongmöbler är perfekta för mindre utrymmen eller för att skapa avdelade loungeområden på en större uteplats. Vårt sortiment av balkongset inkluderar bekväma utefåtöljer och små bord i väderbeständiga material som konstrotting. Hos oss hittar du balkongset i olika stilar, så att du kan hitta det som passar just din balkong eller uteplats. Vi på Trademax vill att du ska kunna njuta av din balkonggrupp i många somrar framöver och därför har vi noggrant valt ut balkongset som kombinerar stil med hög komfort och kvalitet.

Ett snyggt balkongset som håller länge

Vad är fördelarna med en balkonggrupp?

En balkonggrupp ger dig möjlighet att skapa en mysig och avslappnad utomhusmiljö på din balkong eller uteplats, även på mindre ytor. Balkongmöbler är också ett utmärkt val när du vill avdela en större uteplats i mindre loungeområden. Balkongset från Trademax är tillverkade i väderbeständiga material som konstrotting, vilket gör dem lätta att underhålla och använda i många år framöver.

Hur underhåller jag min balkonggrupp?

Balkonggrupper från Trademax är tillverkade i material som är lätta att underhålla och tål utomhusmiljöer. För att hålla dina balkongmöbler i toppskick rekommenderar vi att du täcker dem med möbelskydd när de inte används. Vid behov kan du torka av möblerna med en fuktig trasa för att avlägsna smuts.

Finns det balkonggrupper för olika stilar?

Ja, hos Trademax hittar du balkonggrupper i olika stilar så att du kan hitta det som passar just din balkong eller uteplats. Vårt sortiment inkluderar balkongset i olika färger och utföranden, tillverkade i material som konstrotting och metall.

Kan jag använda min balkonggrupp inomhus?

Ja, balkonggrupper från Trademax är utformade för utomhusbruk men kan självklart användas inomhus om du önskar. Se bara till att möblerna är lämpliga för dina inomhusförhållanden och att golvytan tål vikten av möblerna.