Balkonggrupp & balkongset

404 st produkter
Kampanj
699982(22).jpg
Med en balkonggrupp skapar du snabbt och lätt en mysig atmosfär på din balkong eller uteplats. Balkongmöbler är perfekta för mindre utrymmen eller när du vill avdela en stor uteplats och göra ett eller flera mindre loungerum. Många av våra balkongset består av bekväma utefåtöljer och smidiga små bord, oftast i väderbeständiga material som konstrotting. Utemöbler som knappast behöver något underhåll och som du kan ha glädje av i många somrar framöver! Hos trademax hittar du balkongset i en mängd olika stilar så att du ska kunna välja den bästa för just din balkong. För balkongen eller uterummet är en minst lika viktig del av vårt hem som inte bör glömmas bort. Så ge din balkong lite kärlek med en snygg balkonggrupp från Trademax!

Ett snyggt balkongset som håller länge

Våra balkonggrupper är rymliga och bekväma loungemöbler för trevliga och minnesvärda stunder utomhus. Utemöblerna är smakfullt designade i raka eller runda former och sobra stilrena färger, ofta tillverkade i konstrotting som är flätad med en rund tråd för en naturlig rottingkaraktär. Dynorna, som oftast ingår är tjocka, mjuka och håller formen. De är anpassade för utomhusbruk med slitstark tygklädsel som tål väta och solens strålar på ett utomordentligt sätt. Trademax har en förkärlek för utemöbler som kombinerar stil med hög komfort och kvalitet, därför har vi noggrant valt ut våra balkonggrupper så att dessa ska vara lika bekväma att sitta i som snygga att se på. Välj ett balkongset i din smak som blir ett riktigt inredningslyft för din balkong. Köp ditt balkongset på Trademax och se fram emot många avkopplande stunder i solen, den här sommaren och nästa och nästa och nästa...   

Vi på Trademax vill ge dig möjligheten att njuta av din balkonggrupp med dynor under många härliga somrar. Därför har vi tagit fram loungemöbler till balkongen i formgjuten konstrotting med hög komfort till ett fantastiskt pris. Formgjuten konstrotting skiljer sig något utseendemässigt jämfört med handtillverkade konstrottingmöbler. Materialet håller hög kvalitet, är väderbeständigt och mycket tåligt. Ett balkongset i konstrotting kan stå ute året runt och klarar vårt nordiska klimat utan problem. Vi rekommenderar ändå att du använder möbelskydd när utemöblerna inte används, så slipper du onödigt slitage. Dessutom kräver det i princip inget underhåll, vilket innebär mer ledig kvalitetstid för dig och din familj. Vid behov går det bra att torka av möblerna med en fuktig trasa för att avlägsna eventuell smuts, låt därefter lufttorka.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj