Black Friday
1322721.jpg

Upptäck vår rea på balkongmöbler

En balkong kan bli väldigt användbar och uppskattad om den möbleras rätt. På Trademax har vi många bekväma balkongmöbler på rea som gör att du kan inreda din balkong till en intressant och trivsam plats där du kan koppla av eller ta en fika.

Hur väljer jag rätt balkongmöbler på rea?

De balkongmöbler som du hittar på vår rea på Trademax finns i modeller som passar både stora och små balkonger. När du väljer är det viktigt att du först mätt upp hur mycket plats du har på din balkong. Det ska gå att sitta bekvämt men ändå finnas lite utrymme att röra sig på. Till de större balkongerna har vi eleganta fåtöljer med sittdyna och bord att ställa mellan fåtöljerna. Har du inte så stor plats finns det mindre stolar som är bekväma och snygga och lämnar plats för ett mindre bord.

Vilka fördelar har de balkongmöbler som finns på rea?

Den största fördelen med de balkongmöbler som du hittar på vår rea är att de är tillverkade i material som tål att stå ute i alla väder. Har du dynor i stolarna behöver de plockas in om det regnar, men de balkongmöbler som finns på rea hos oss på Trademax kan stå ute året runt. Många av våra balkongmöbler är tillverkade av konstrotting som är ett lättskött och elegant material med vacker yta och bekväm sittkomfort. Har du frågor om de balkongmöbler som finns på vår rea är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Black Friday
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Vattentät
Förvaring
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stapelbar
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday
Utseende
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar