categoryTopBlock

Loungegrupper & Loungeset för alla trädgårdar

3 263loungegrupper på rea
Loungemöbler
Cyber Monday
Populära filtreringar

Uppgradera dina utemöbler med en loungegrupp eller slå till på en komplett loungegrupp när du ändå är i farten! Hos Trademax kan du köpa en snygg, bekväm och billig loungegrupp i konstrotting, ett material som är väderbeständigt och i princip underhållsfritt. Oavsett om du vill ha en svart, grå eller vit loungegrupp för altan eller balkong, har vi mängder av alternativ för dig. Och som vanligt levererar vi dina utemöbler snabbt och gratis, ända hem till dörren!

Stort utbud av loungeset

Ett lyxig loungeset får alla uteplatser och altaner att lysa med stil och elegans, i kapp med sommarsolen. Har du tänkt på att utemöbler blir mer och mer lika innemöbler och att gränsen mellan ute och inne blir allt mer flytande? Vi förstår varför. Genom att ta med sig vardagsrummet ut i trädgården kan du enkelt skapa en ombonad hemmiljö utanför husets väggar. En loungegrupp för ditt naturrum är en härlig investering att göra. Du får mer kvalitetstid utomhus och kan tanka energi och solljus inför den mörkare årstiden. Det perfekta sättet att njuta av den svenska sommaren helt enkelt!

Kompletta loungeset

Utemöbler och trädgårdsmöbler för stunderna utomhus är ett av Trademax expertområden, och här kan vi erbjuda dig flera olika typer av kompletta loungegrupper för olika tillfällen. Utbudet är stort och möjligheterna många för att du ska kunna få ditt utevardagsrum redan i sommar. När du köper en stor eller liten loungegrupp får du bord och ofta fåtöljer på köpet. I många fall ingår även tillbehör, som eleganta dynor till loungegruppen. På så sätt får du en billig loungegrupp med mycket möbler.

Bland våra populära loungegrupper hittar du exempelvis:

  • Wisconsin
  • Rolls
  • Samet 
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Stil
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Cyber Monday