Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Loungegrupp & Loungeset

2017 st produkter
Visar 24 av 2017 produkter
1
...
85

Populära filtreringar

Utemöbler och trädgårdsmöbler för stunderna utomhus är ett av Trademax expertområden, och här kan vi erbjuda dig flera olika typer av kompletta loungegrupper för olika tillfällen. Utbudet är stort och möjligheterna många för att du ska kunna få ditt utevardagsrum redan i sommar. När du köper en stor eller liten loungegrupp får du bord och fåtöljer, soffa eller både och i samma paket. I de flesta fall ingår även tillbehör, som eleganta dynor till loungegruppen. På så sätt får du en billig loungegrupp med mycket möbler.

Passa på att uppgradera dina utemöbler med en egen sammansatt loungegrupp eller slå till på en komplett loungegrupp när du ändå är i farten! Hos Trademax kan du köpa en snygg, bekväm och billig loungegrupp i konstrotting, ett material som är väderbeständigt och i princip underhållsfritt. Oavsett om du vill ha en svart, grå eller vit loungegrupp för altan eller balkong, har vi mängder av alternativ för dig. Och som vanligt levererar vi dina utemöbler snabbt och smidigt, ända hem till dörren!

Stort utbud av loungeset

 • Vad är en loungegrupp och vad används den till?

  Har du tänkt på att utemöbler blir mer och mer lika innemöbler och att gränsen mellan ute och inne blir allt mer flytande? Vi förstår varför. En loungegrupp är en möbelgrupp bestående av soffor, fåtöljer och bord som är designade för att erbjuda maximal avkoppling och bekvämlighet. Genom att ta med sig vardagsrummet ut i trädgården kan du enkelt skapa en ombonad hemmiljö utanför husets väggar. En loungegrupp för ditt "vardagsrum" utomhus är en fantastisk investering. Du får mer kvalitetstid utomhus och kan tanka energi och solljus inför den mörkare årstiden. Det perfekta sättet att njuta av den svenska sommaren helt enkelt! De används vanligtvis för att skapa en avslappnad och elegant atmosfär i vardagsrum, uterum eller altan och trädgård.
 • Vilka material används vanligtvis för att tillverka en loungegrupp?

  Vanligtvis används material som rotting, trä, metall och läder för att tillverka en loungegrupp. Kuddar och dynor kan vara tillverkade av olika typer av textilier.
 • Kan en loungegrupp användas både inomhus och utomhus?

  Ja, det finns loungegrupper som är speciellt utformade för utomhusbruk och som är tillverkade av material som är tåliga mot väderförhållanden. Det finns också loungegrupper som är mer lämpade för inomhusbruk, men de har ofta ett annat utförande än de loungegrupper som är avsedda för utomhusbruk.
 • Hur underhåller man en loungegrupp för att förlänga dess livslängd?

  För att förlänga livslängden på en loungegrupp är det viktigt att regelbundet rengöra den från smuts och damm. Det kan också vara bra att täcka över möblerna när de inte används, särskilt om de förvaras utomhus. Om loungegruppen är tillverkad av trä kan det vara nödvändigt att olja in den för att undvika sprickbildning och missfärgningar.
 • Var kan man köpa en högkvalitativ och prisvärd loungegrupp?

  Ett lyxig loungeset får alla uteplatser och altaner att lysa med stil och elegans, i kapp med sommarsolen. Och det är just det som vi på Trademax erbjuder. Fantasiska loungegrupper i hög kvalitet till pangpriser. Så passa på att göra ett riktigt bra kap nu så har du sommarens sköna häng säkrat!