Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 24 produkter

Med en balkongsoffa finns det plats för flera under fikastunderna i sommar. En soffa på balkongen är en såväl praktisk som estetiskt tilltalande möbel, särskilt om du piffar till den med dynor i fina färger. Trademax erbjuder snygga och billiga balkongsoffor i konstrotting och aluminium - material som tål väder och vind och kan stå ute året runt. Matcha med ett balkongbord och hopfällbara stolar, så har du uteplatsen klar för härliga stunder utomhus!

En soffa för varje balkong

Trademax har en balkongsoffa för varje balkong eller uteplats. Drömmer du om en vacker soffa i vitlackat stål eller en utesoffa i konstrotting, kan du hitta den hos oss. Våra balkongsoffor är tillverkade av olika lättskötta material. Vissa modeller har konstrotting flätad runt en aluminiumstomme, med armstöd i träliknande Gaumo™. Konstrottingmöbler uppvisar en hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Möblerna behöver givetvis hållas rena, men behöver i övrigt inget särskilt underhåll. Perfekt för dig som inte vill lägga ner tid på skötsel av utemöbler i sommar. Gaumo™ består av återvunnet plast som präglats för att ge ett livligt, träliknande utseende. Materialet finns i flera olika färger och behöver ingen särskild skötsel.  

Hållbara, stilrena och prisvärda utemöbler hittar du hos Trademax. Spana in Sveriges största utbud av utemöbler! När du bestämt dig levererar vi snabbt och säkert, ända hem till dörren!