Jutematta & Hampamatta

153 st produkter
Kampanj
1919084(1).jpg
Populära filtreringar
Jutemattor och hampamattor är tidlösa inredningsdetaljer som med sin grova vävning och neutrala färgskala smälter in i vilket hem som helst. De bidrar till en ombonad och levande känsla, och kräver knappt något underhåll alls.

Hållbar inredning med jutemattor & hampamattor

Vad är fördelen med naturmattor?

Jute- och hampamattor är slitstarka och smutsavvisande. Materialen åldras vackert, och mattor i naturmaterial är dessutom biologiskt nedbrytbara. De jordnära tonerna som är mattornas naturliga färg går aldrig ur tiden, utan håller sig trendiga. Eftersom hampamattor inte drar till sig dammpartiklar är de lämpliga för allergiker.

Vad bör jag tänka på när det kommer till naturmattor?

Jute- och hampamattor och känsliga för fukt och lämpar sig därför inte för badrum. Eftersom mattorna är relativt grova är det en idé att skydda känsliga golv från repor genom mattunderlägg. Mattorna bör inte utsättas för direkt solljus.

Hur tar man hand om en jutematta?

För att mattan ska åldras vackrast bör man rotera den emellanåt för jämnt slitage. Dammsug den regelbundet och ta försiktigt bort fläckar med en lätt fuktad trasa. Eftersom jutemattor inte tål vatten kan de inte maskintvättas. Däremot kan man vädra och skaka mattan med jämna mellanrum. På detta sätt håller jutemattan i många år.

Var inreder jag med en rund hampamatta?

Runda mattor mjukar upp bland kantiga möbler och passar under såväl soffbordet som i rummets mitt. Genom sin form skapar de också rörelse och liv i inredningen. För en person med mindre boyta är en rund jutematta ett utmärkt val. Du hittar billiga mattor i både jute och hampa online hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj