Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 148 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Jutemattor och hampamattor är tidlösa inredningsdetaljer som med sin grova vävning och neutrala färgskala smälter in i vilket hem som helst. De bidrar till en ombonad och levande känsla, och kräver knappt något underhåll alls.

Hållbar inredning med jutemattor & hampamattor

 • Vad är fördelen med naturmattor?

  Jute- och hampamattor är slitstarka och smutsavvisande.Materialen åldras vackert, och mattor i naturmaterial ärdessutom biologiskt nedbrytbara. De jordnära tonerna som ärmattornas naturliga färg går aldrig ur tiden, utan hållersig trendiga. Eftersom hampamattor inte drar till sigdammpartiklar är de lämpliga för allergiker.
 • Vad bör jag tänka på när det kommer till naturmattor?

  Jute- och hampamattor och känsliga för fukt och lämpar sigdärför inte för badrum. Eftersom mattorna är relativt grovaär det en idé att skydda känsliga golv från repor genommattunderlägg. Mattorna bör inte utsättas för direktsolljus.
 • Hur tar man hand om en jutematta?

  För att mattan ska åldras vackrast bör man rotera denemellanåt för jämnt slitage. Dammsug den regelbundet och taförsiktigt bort fläckar med en lätt fuktad trasa. Eftersomjutemattor inte tål vatten kan de inte maskintvättas.Däremot kan man vädra och skaka mattan med jämna mellanrum.På detta sätt håller jutemattan i många år.
 • Var inreder jag med en rund hampamatta?

  Runda mattor mjukar upp bland kantiga möbler och passarunder såväl soffbordet som i rummets mitt. Genom sin formskapar de också rörelse och liv i inredningen. För enperson med mindre boyta är en rund jutematta ett utmärktval. Du hittar billiga mattor i både jute och hampa onlinehos oss på Trademax.