Bomullsmatta

131 st produkter
Kampanj
1395846(7).jpg

Inred personligt och ombonat med bomullsmattor

Mattor och andra textilier gör mycket för ett rum och är ett perfekt sätt att skapa en varmare och mer hemtrevlig atmosfär hemma. Bomullsmattor är enkla att inreda med, lätta att sköta om och finns i en mängd olika storlekar och utföranden så att du enkelt kan hitta just dina favoriter.

Hur tjock är en bomullsmatta?

Tjockleken kan liksom storleken variera från modell till modell beroende på vävteknik och vilken typ av matta det rör sig om. Hos oss hittar du såväl tunnare bomullsmattor av trasmatte-modell, som tjockare och rejälare varianter med mer ruggad struktur.

Hur tvättar man enklast en bomullsmatta?

En del bomullsmattor, oftast de lite mindre och tunnare sorterna, går utmärkt att tvätta i maskin på lägre temperaturer. För större och tjockare bomullsmattor lämpar sig oftast handtvätt eller kemtvätt bättre. Kom ihåg att alltid kika på tvättrådslappen vad som gäller för just din matta.

Kan man ha bomullsmattor både inomhus och utomhus?

Många bomullsmattor är kanske främst avsedda att ha inomhus, i synnerhet de lite tjockare och dyrare modellerna. Trasmattor och andra tunna bomullsmattor kan dock fungera fint att ha ute på balkongen eller altanen, om man kommer ihåg att plocka in dem nattetid och vid dåligt väder.

Varför ska man köpa bomullsmattor online?

Att handla på nätet är smidigt, enkelt och bekvämt. Här på Trademax kan du botanisera bland vårt stora utbud av välgjorda bomullsmattor i stilfull design och till riktigt bra priser. Ge ditt hem ett lyft och handla nya fräscha bomullsmattor billigt online här på trademax.se!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj