Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 2219 produkter
1
...
93
Wiltonmattor är en typ av vävda mattor som är kända för sin hållbarhet och höga kvalitet. De tillverkas genom att använda en speciell teknik som kallas Wiltonvävning, där trådarna är tätt vävda tillsammans för att skapa en stark och tålig yta. Denna typ av mattor är vanligtvis gjorda av syntetiska material som polypropen eller nylon, vilket ger dem en förmåga att motstå slitage och fläckar. Wiltonmattor finns i olika mönster och färger och kan användas i olika rum i hemmet, inklusive vardagsrum, sovrum och matsal. Med sin eleganta design och långvariga kvalitet är Wiltonmattor ett utmärkt val för den som söker en hållbar och vacker matta.

Snygga wiltonmattor kan göra ett helt hem

 • Vad är en Wiltonmatta?

  Wiltonmattor är maskinvävda mattor som tillverkats undermånga år. Tidigare bestod de mestadels av orientaliskamönster men idag finns en stor mängd olika mönster ochfärger för dig att välja mellan. En Wiltonmatta ger digalltid god kvalitet och valuta för pengarna.
 • Var passar en Wiltonmatta?

  En Wilton matta passar nog allra bäst i de rum du användersom sällskapsutrymmen. Eftersom din Wiltonmatta är såestetiskt tilltalande är det roligt att den får en platsdär den syns. Förutom utseendet har din Wiltonmattakvalitén och den tål att trampas på och användas under långtid. En annan tänkbar placering är sovrum. Det är mjukt ochvarmt att sätta bara fötter på en fin matta när du vaknat.
 • I vilka material tillverkas Wiltonmattor?

  En Wiltonmatta kan antingen vävas i syntetmaterial eller iull. I båda fallen känner du igen Wiltonmattor på derashöga kvalitet och snygga utseende.
 • Hur sköter jag min matta?

  Dammsug din Wiltonmatta regelbundet. Om du skulle få svårafläckar på mattan behöver du använda rengöringsmedel som äranpassat till det material som mattan är tillverkad av.