Wiltonmatta

2 178 st produkter
Kampanj
537062.jpg

Snygga wiltonmattor kan göra ett helt hem

När du är på jakt efter en riktig kvalitetsmatta är det alltid en god idé att se närmare på billiga Wiltonmattor. En Wiltonmatta kommer att ge dig ett mjukt underlag och en riktigt snygg inredningsdetalj under en lång tid framöver. Trademax är glada att kunna erbjuda våra kunder ett stort urval av Wilton mattor online i en mängd olika färger och mönster. Vilken blir din favorit?

Vad är en Wiltonmatta?

Wiltonmattor är maskinvävda mattor som tillverkats under många år. Tidigare bestod de mestadels av orientaliska mönster men idag finns en stor mängd olika mönster och färger för dig att välja mellan. En Wiltonmatta ger dig alltid god kvalitet och valuta för pengarna.

Var passar en Wiltonmatta?

En Wilton matta passar nog allra bäst i de rum du använder som sällskapsutrymmen. Eftersom din Wiltonmatta är så estetiskt tilltalande är det roligt att den får en plats där den syns. Förutom utseendet har din Wiltonmatta kvalitén och den tål att trampas på och användas under lång tid. En annan tänkbar placering är sovrum. Det är mjukt och varmt att sätta bara fötter på en fin matta när du vaknat.

I vilka material tillverkas Wiltonmattor?

En Wiltonmatta kan antingen vävas i syntetmaterial eller i ull. I båda fallen känner du igen Wiltonmattor på deras höga kvalitet och snygga utseende.

Hur sköter jag min matta?

Dammsug din Wiltonmatta regelbundet. Om du skulle få svåra fläckar på mattan behöver du använda rengöringsmedel som är anpassat till det material som mattan är tillverkad av.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj