Sisalmatta

109 st produkter
Kampanj
1502376(1).jpg
Populära filtreringar

Om du vill skapa en mer ombonad och mysig känsla i ditt hem är en sisalmatta ett perfekt val för dig. Sisalmattor har en häftig struktur och gör sig väl i alla delar av hemmet. Hos oss på Trademax kan du bläddra bland en mängd olika sisalmattor. Välkommen att utforska vårt stora utbud.

Vanliga frågor och svar

Vad är sisalmatta?

En sisalmatta är gjord av ett naturmaterial som kallas för sisal, materialet är starkare och mer hållbart än andra fiber. Sisal är ett material som både känns och ser naturnära ut. Material är av hög kvalite och det är därför både tåligt och hållbart.

Hur inreder jag med min matta?

I och med att en sisalmatta är både vacker och slittålig går det att ha mattan såväl i hallen, köket och vardagsrummet. Det är även trendigt att inreda med mattan i uterum då materialet ger en mysig och jordnära känsla. Fördelarna är många, så det är upp till dig att bestämma hur du vill inreda med en sisalmatta.

Hur sköter jag min sisalmatta?

Tänk på att en sisalmatta ska inte tvättas genom att utsätta den för fukt eller vatten. Därför är det viktigt att du dammsuger din matta ofta, skakar den samt vädrar den. Det är även bra att rotera mattan då och då. Även om den är slittålig så är det bra om den slits lika mycket på båda sidor, på så vis förlänger du livslängden.

I vilka modeller kan jag köpa sisalmatta?

Hos Trademax hittar du sisalmattor i många olika storlekar och former. Hos oss kan du hitta rund sisalmatta, sisalmatta med kantband samt mattor i olika mönster. Vi har något som passar alla.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj