Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Trasmatta

22 st produkter
Visar 22 av 22 produkter

Populära filtreringar

Trasmattor vävs ihop av mattrasor till en enhetlig matta. Trasmattor är en del av det svenska kulturarvet och är mycket enkla att matcha till lämpligt rum eftersom att utbudet är stort här på Trademax.

En trasmatta är en praktisk och smidig matta som lätt kan tvättas i vanlig tvättmaskin. Det är en enkel produkt som är lika vacker som den är klassisk. Med dagens trasmattor, i makalösa mönster och färgmatchningar, för du genom oss den svenska traditionen med snygga trasmattor vidare. Välj bland många olika trasmattor online, redan idag!

Trasmattor är klassiska och praktiska

Att byta ut mattan är ett enkelt sätt att förändra hela intrycket av ett rum, och du gör det på ett klassiskt och vackert sätt med en trasmatta. En möjlig anledning till att trasmattan nu är på uppsving igen kan mycket väl vara vår ökande miljömedvetenhet. Trasmattor är verkligen ett sätt att ta vara på spillbitar på från annan textiltillverkning och göra något vackert av dem! Sedan trasmattan gjorde sitt intåg i de svenska hemmen har den fått flytta in i allt från slott till koja, och idag är mattan populär, mycket tack vare dess låga pris och stora variationsmöjligheter när det gäller både färg, form och material. Ett tips från oss på Trademax för ett häftigt intryck i exempelvis vardagsrummet är att köpa flera trasmattor som du sedan lägger pussel med på golvet, på och jämte varandra i olika kombinationer. På så sätt får du en mycket snygg och bohemisk look med flera färger. Utöver sin snygga utformning är den klassiska trasmattan mycket praktisk och enkel att rengöra, då den ofta går utmärkt att tvätta i maskin. Kolla dock upp vad din matta är gjord av, eftersom dagens tekniker har utvecklat trasmattorna till att inte bara vara gjorda av gamla spillbitar av till exempel gardiner, utan även:

  • jeans
  • läder
  • med silver- och guldinslag

De här materialen har verkligen tagit trasmattan till en ny nivå, och med de mönster som nu även dyker upp på trasmattor har mattans utseende verkligen utvecklats. Idag kan du få mönster med allt från runda cirklar till konstverk på din trasmatta. Så gör slag i saken och förnya rummen i ditt hem med vackra och tåliga trasmattor. Du hittar en mängd av dem i olika mått, storlekar och utföranden här hos oss på Trademax!