Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 2328 produkter
1
...
97

Friezemattor kommer i så många olika färger, former och mönster att du kan köpa en matta till varje rum i hemmet. Och köper du dem hos oss på Trademax, ja då har du ändå pengar över till annat efter inköpet! Här hittar du en mängd olika modeller av Friezemattor. Bland annat har vi modellerna London, Ibiza och Sandhamn, alla mycket vackra och snygga. Friezemattor är otroligt populära, och så är det antagligen eftersom de är en perfekt kombination av design, kvalitet och bra pris. Mattorna är gjorda i huvudsak av polypropylen, ett syntetmaterial som är otroligt lätt att hålla rent från både damm och svårare smuts. Mattorna har, i regel, korta och tjocka fibrer vilket gör att smuts inte tränger in lika lätt i mattan, utan snarare lägger sig som ett lager ovanpå den. Det underlättar också städningen. Friezemattornas baksida är av slitstark juteväv som ligger stabilt mot golvet och klarar många år av användning. Det här är mattor som är tänkta att nötas på länge. Detta och det enorma utbudet av mönster, storlekar och geometriska former på Friezemattor, gör att de har blivit otroligt populära i hela Sverige. Det är helt enkelt något av en investering du gör för hemmet. Hos oss på Trademax finner du Friezemattor i massor av olika storlekar. Ofta är mattorna på kampanj, så ta en extra titt så att du inte missar något erbjudande!

Friezemattor kommer i en mängd olika utföranden

Friezemattor är vävda på så sätt att mönstret skiftar beroende på hur ljuset faller på mattan. Det blir fantastiskt fint på många av de designer mattorna kommer i. Som ett konstverk på golvet, vilket skapar en ny dimension till rummet och ger häftiga effekter. Ett material som är så pass skiftande känns även väldigt organiskt, vilket är skönt att bryta upp inredningen med. Kombinera också gärna med andra textilier som passar till din nya matta, till exempel gardiner, kuddar och dukar. Hos oss på Trademax hittar du Friezemattor som är:

 • moderna
 • stilrena
 • runda/fyrkantiga
 • klassiska
 • roliga

…och som har:

 • geometriska mönster
 • persiska mönster
 • konstmönster
 • blommiga mönster
 • sportiga mönster
 • barnrumsmönster
 • U.S.A.-inspirerade mönster

…och som kommer i en mängd andra variationer. Friezemattor har även akustiska fördelar. I rum där ljudet studsar mycket känns det oftast rörigt och högljutt. Det kan du avhjälpa med textilier, och speciellt mattor, som är ytterst bra på att ta upp bullerljud. Utöver detta är Friezemattor mycket sköna att gå på, och skapar en harmonisk känsla, inte bara för dina ögon men även för dina fötter. Många av motiven på Friezemattor är så pass konstfulla och vackra att du emellertid inte vill gå på mattan alls. Därför har det blivit en trend att istället hänga upp mattan på väggen för att visa upp det fina motivet och det vackra hantverket. En häftig idé som definitivt fungerar med Friezemattor! Oavsett vad du tänkt göra med din nya matta, så hittar du den här hos oss på Trademax! Klicka hem din nya Friezematta redan idag!