Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 43 produkter
12

Populära filtreringar

Sätt en lyxig känsla på din hemmiljö med en viskosmatta från Trademax. Materialet ger ifrån sig ett skimmer som lyfter hela rummet och gör mattan otroligt vacker att se på. I vårt sortiment hittar du billiga mattor i en mängd olika storlekar och färger, för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Viskosmattor förtjänar en central plats i hemmet

 • Var passar viskosmattor?

  Den dekorativa karaktären hos viskosmattor gör dem särskiltlämpliga i rum där de får synas ordentligt, till exempelframför soffan i vardagsrummet eller bredvid sängen isovrummet. Eftersom viskosmattor är känsliga mot vätskapassar de mindre bra i till exempel köket, där det oftaspills på golvet.
 • Vilken färg ska jag välja?

  I vårt sortiment hittar du sängar i behagliga toner somlätt smälter in i sovrum med olika stilar. När du hittatdin favorit beställer du din nya kontinentalsäng direkt härpå nätet. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om detskulle uppstå några frågor.
 • Vilken storlek ska jag satsa på?

  Hos Trademax hittar du rektangulära, kvadratiska och ävenrunda viskosmattor. Vilken storlek och form du ska väljaberor såklart på var mattan ska placeras. Om du letar efteren matta att lägga framför en tresitssoffa kan en 200x300cm passa. Ett annat hett tips är de avlånga, smalaviskosmattorna som gör sig otroligt bra i en väl upplystkorridor.
 • Går det att beställa online?

  Självklart. När du hittat din favorit beställer du enkeltdin viskosmatta här på Trademax.se.