Viskosmatta & konstsilkesmatta

70 st produkter
Kampanj
952114(2).jpg
Populära filtreringar
Sätt en lyxig känsla på din hemmiljö med en viskosmatta från Trademax. Materialet ger ifrån sig ett skimmer som lyfter hela rummet och gör mattan otroligt vacker att se på. I vårt sortiment hittar du billiga mattor i en mängd olika storlekar och färger, för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Viskosmattor förtjänar en central plats i hemmet

Var passar viskosmattor?

Den dekorativa karaktären hos viskosmattor gör dem särskilt lämpliga i rum där de får synas ordentligt, till exempel framför soffan i vardagsrummet eller bredvid sängen i sovrummet. Eftersom viskosmattor är känsliga mot vätska passar de mindre bra i till exempel köket, där det ofta spills på golvet.

Vilken färg ska jag välja?

Tänk igenom vilka färger och mönster dina andra textilier har, för att vara säker på att mattan komplementerar resten av inredningen väl. Om den övriga miljön domineras av ljusa färger väljer du kanske en matta i en mörkare ton. Om rummet däremot redan innehåller mycket färg kanske en viskosmatta i en ljus grå, beige eller rosa färg fungerar bättre.

Vilken storlek ska jag satsa på?

Hos Trademax hittar du rektangulära, kvadratiska och även runda viskosmattor. Vilken storlek och form du ska välja beror såklart på var mattan ska placeras. Om du letar efter en matta att lägga framför en tresitssoffa kan en 200x300 cm passa. Ett annat hett tips är de avlånga, smala viskosmattorna som gör sig otroligt bra i en väl upplyst korridor.

Går det att beställa online?

Självklart. När du hittat din favorit beställer du enkelt din viskosmatta här på Trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj