Gångmatta

1 399 st produkter
Kampanj
1407201(1).jpg
Populära filtreringar

Inred ditt hem med mjuka gångmattor av hög kvalitet

En matta gör så mycket med ett rum oavsett om det är en hall eller ett sovrum. En gångmatta ger inte bara ett skönt golv, det är även en snygg inredningsdetalj. Här på trademax finner du gångmattor av kvalitet till billigt pris.

Vad behöver jag tänka på vid köp av gångmatta?

Först behöver du se till att mäta där du har tänkt lägga gångmattan. Storlekar har vi gott om online hos oss på trademax, vilken storlek du behöver beror på hur lång ytan är där du ska ha din gångmatta. En matta på 80x300 brukar vara passande i de flesta hem som gångmatta.

Vad bör jag tänka på när det kommer till storlek?

Hos oss på trademax finner du billiga gångmattor till både det lilla och stora hemmet. Har du platser i hemmet där du vill kunna kombinera flera gångmattor, kan du välja att köpa två eller tre olika storlekar av samma modell.

Vilket material är att föredra?

När du ska köpa gångmatta har vi på trademax något för alla smaker. Är du ute efter en billig gångmatta utan att snåla på varken utseende eller kvalitet, då har du kommit rätt. När det gäller material kan du välja en matta som lätt går att rengöra, ifall det finns barn i hemmet till exempel.

Kan jag få hjälp i mitt val av gångmatta?

Vi hjälper dig mer än gärna i valet av våra gångmattor online. Hos oss på trademax.se kan du hitta din favorit bland våra gångmattor och beställa enkelt, smidigt och billigt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj