Gångmatta

462 st produkter
Kampanj
1356521(1).jpg
Populära filtreringar

Inred ditt hem med mjuka gångmattor av hög kvalitet

En matta gör så mycket med ett rum oavsett om det är en hall eller ett sovrum. En gångmatta ger inte bara ett skönt golv, det är även en snygg inredningsdetalj. Här på trademax finner du gångmattor av kvalitet till billigt pris.

Vad behöver jag tänka på vid köp av gångmatta?

Först behöver du se till att mäta där du har tänkt lägga gångmattan, vi har gott om olika storlekar på gångmatta online hos oss på trademax. Vilken storlek du behöver beror på hur lång ytan är där du ska ha din gångmatta. En matta på 80x300 brukar vara passande i de flesta hem som gångmatta.

Vilka skötselråd finns det till gångmatta?

Dammsug din gångmatta regelbundet, har du husdjur så använd gärna borstmunnstycket på dammsugaren för att få upp allt hår. Att vädra och piska gångmattan med jämna mellanrum är ett enkelt sätt att hålla din nya matta fräsh på. Det finns många husmorsknep för att ta hand om och hålla din matta fräsch, att lägga ut mattan i snön på vintern eller att använda bikarbonat som du sedan dammsuger upp. Bikarbonatet drar till sig fukt och neutraliserar eventuell doft. Någon gång om året kan det vara bra att köra en ordentlig tvätt av mattan. Det finns olika sätt att tvätta en gångmatta på, titta alltid efter tvättinstruktionerna som gäller för just din matta. Det vanliga är att du antingen kan maskintvätta eller handtvätta din matta själv. 

Vilket material på gångmatta är att föredra?

Olika material har olika egenskaper. Ska mattan ligga där det ofta blir skitigt kan en matta av plast vara att föredra då den är lättast att rengöra. Även bomullsmattor är relativt lätta att rengöra och hålla rena. Önskar du en slitstark matta är ull ett bra materialval. 

Vad bör jag tänka på när det kommer till storlek?

Hos oss på Trademax finner du billiga gångmattor till både det lilla och stora hemmet, allt från liten kort gångmatta till lång gångmatta. Har du platser i hemmet där du vill kunna kombinera flera gångmattor, kan du välja att köpa två eller tre olika storlekar av samma modell.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj