Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Tvålpump

11 st produkter
Visar 11 av 11 produkter

Hur håller jag tvålkoppar och tvålpumpar rena?

I tvålkoppar samlas gärna vatten och rester av tvål. Därför är det bra att skölja av dem regelbundet. I tvålkoppen kan det även samlas bakterier, så rengör med en tvättsvamp eller trasa. På så sätt håller du tvålkoppen hygienisk och den ser även tilltalande ut. Tvålpumpar kan med fördel tömmas helt och sköljas ur. Torka av själva handtaget till pumpen med en trasa då och då. På så sätt håller sig både tvålkoppen och tvålpumpen hygieniska och ser fräscha ut.

Vilka fördelar har olika material till tvålkopp och tvålpump?

För dig som har mindre barn hemma kan det vara bra att satsa på en tvålpump eller tvålkopp som tål att användas. Alternativt en tvålpump som du kan fästa i väggen så den inte välter. På så sätt minskar risken att den går sönder. Material i natursten och porslin håller länge och blir även en dekoration. Glas i olika former ser elegant ut. En tvålpump i genomskinligt glas gör att du kan matcha med olika färger på tvålen.

När passar en tvålpump kontra tvålkopp bäst?

Tvålkoppar passar bäst där få personer använder dem. Att unna sig en vacker och härlig hård tvål i duschen eller badet ger en lyxig känsla. Dessutom är hård tvål miljövänligt och finns i härliga dofter och färger. Tvålpump är mer hygieniskt om flera ska dela på den. Det kan vara läckert att matcha tvålpump och tvålkopp i badrummet. En svart tvålpump och svart tvålkopp mot vitt ger ett snyggt avbrott mot exempelvis vitt kakel.