Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 2 av 2 produkter

Hos Trademax kan du hitta krokar i många olika utföranden. Vi har krokar i krom, metall, matt svart och många fler. Vi erbjuder även handdukskrokar i olika modeller där du kan välja bland enskilda eller flera krokar. Genom att matcha ditt badrum med snygga kroklister blir det enklare att hålla badrummet städat. Välkommen att utforska vårt sortiment att handdukskrokar billigt online

Vanliga frågor och svar

Vilken handdukskrok ska jag välja?

Först och främst behöver du veta hur tungt din handdukskrok ska bära. Är det till flera handdukar kan en stor handdukskrok med minst två krokar vara bra. Är det en krok för en handduk, kan en enskild krok vara perfekt. Det är även fint om kroken matchar resten av din inredning i badrummet. På så vis skapar du en vacker helhet i ditt badrum.

Hur monterar jag en handdukskrok?

Överlag så är det viktigt att ytan du ska fästa kroken på är torr. Förmodligen så behöver du borra i väggen när du ska fästa din krok. Då är det viktigt att du använder rätt borr och placerar silikon i hålet. På så vis fäster du kroken ordentligt vilket gör att den kommer klara tyngd bättre.

Hur många krokar ska jag ha i badrummet?

För att veta hur många krokar du behöver är det bra att börja med att räkna hur många handdukar du har framme i ditt badrum, både stora och små. Beställ sedan krokar efter det, och gärna några extra. Det är aldrig fel att ha krokar för till exempel morgonrocken eller kläder.