Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 1 av 1 produkter
Med hjälp av en duschskrapa håller du din dusch ren och fräsch mycket längre. Välj din nya duschskrapa efter behov samt tycke och smak. Vi erbjuder duschskrapor i olika modeller och färger. Kanske är en duschskrapa i svart något för dig? Oavsett vilken modell du är på jakt efter hittar du den med all säkerhet här hos oss på Trademax.

Vanliga frågor och svar

Behöver jag en duschskrapa?

Vill du undvika risken att halka på blöta fläckar efter dusch är en gummiskrapa en bra investering. Det är även bra att ha för att skrapa bort vatten från dina duschdörrar, då slipper du fula avlagringar.

Ska jag välja en duschskrapa med långt eller kort skaft?

Varför inte både och? En lång duschskrapa gör det enklare att skrapa bort vatten från golvet. Där en skrapa med kort skaft är smidigt för att dra bort vatten från väggar och duschdörrar.

Vad ska jag tänka på vid val av skrapa till min dusch?

En badrumsskrapa är inte bara en funktionell del till badrummet. Med rätt val kan det även bli en snygg inredningsdetalj som matchar resten av ditt badrum. Börja därför med att fundera på var du vill ha den. Det är skönt att ha den nära till hands där det finns möjlighet att hänga upp den på väggen.