Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Kök & bad

3127 st produkter
Visar 24 av 3127 produkter
1
...
131

På Trademax hittar du allt du behöver för att skapa ett vackert och funktionellt kök och badrum. Från stilrena köksblandare och diskbänkar till lyxiga badrumsmöbler och duschsystem. Hos oss hittar du produkter från välkända varumärken till ett konkurrenskraftigt pris. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av hög kvalitet för att hjälpa dig att skapa det perfekta köket och badrummet.

Vilken typ av badrumsmöbler ska jag välja?

Det beror på vilken stil du vill ha och vilket utrymme du har tillgängligt. En liten badrumsmöbel med förvaring under handfatet kan vara en platsbesparande lösning för ett mindre badrum, medan en stor badrumsmöbel med flera förvaringslösningar kan fungera bättre i ett större badrum. Vi har badrumsmöbler i olika storlekar, stilar och material från välkända varumärken.

Hur kan jag maximera förvaringsutrymmet i mitt kök?

För att maximera förvaringsutrymmet i köket kan du använda smarta lösningar som hyllor, krokar, skåp och lådor. Fundera över vilka föremål som tar upp mest plats i ditt kök och se till att skapa lämpliga förvaringsutrymmen för dem. Du kan också använda utdragbara hyllor och lådor för att enklare kunna komma åt föremål som annars kan vara svåra att nå. En annan idé är att använda väggutrymmet med hyllor och krokar för att frigöra yta på bänkskivan och i skåpen.

Vad ska jag tänka på när jag ska renovera badrummet eller köket?

När du renoverar badrummet eller köket är det viktigt att planera och ha en tydlig vision för hur du vill att resultatet ska se ut. Tänk på att välja material och produkter som passar din stil och behov, samtidigt som de är praktiska och hållbara. Se till att du har tillräckligt med förvaringsutrymme och att det finns tillräckligt med ljus. Om du är osäker på vad som är möjligt inom din budget kan det vara en god idé att rådfråga en professionell för att få råd och tips.