Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 30 produkter
12

Populära filtreringar

Är du en person som slänger den använda handduken över närmsta stol? Skaffa en handdukshängare istället. När var sak har sin plats blir hemmet mindre rörigt och mer harmoniskt.

Gör plats för handduken med handdukshängare

 • Vilken funktion fyller en handdukshängare?

  Syftet med handdukshängaren är precis vad det låter som – att hänga handduken på. En bra upphängning gör att handduken torkar ordentligt istället för att ligga och surna i en hög på golvet, eller var den annars har en tendens att hamna. Med en handdukshängare vet du alltid var du har din handduk.
 • Behöver jag borra hål i väggen för att sätta upp en handdukshängare?

  Nej. Hos oss på Trademax har vi både handdukshängare som fästs på väggen och sådana som står stadigt på golvet. Vi har även modeller som lutas mot väggen. Vilken handdukshängare man väljer är i mångt och mycket en fråga om tycke och smak.
 • Vad finns det för olika sorters handdukshängare?

  I vårt onlinesortiment hittar du flera olika typer av billiga handdukshängare. Vi har både väggfasta och golvstående handdukshängare, stegar, hyllor och stänger. Ta en titt bland alla våra olika modeller för att hitta den variant som passar just dig och ditt hushåll. Matcha gärna med din övriga inredning.
 • Var ska jag placera min handdukshängare?

  Genom att placera handdukshängaren i badrummet har du handduken nära till hands när det vankas bad eller dusch. Du kan även placera handdukshållaren i sovrummet. Handduksstegar som står lutade mot väggen är en trendig inredningsdetalj som även lämpar sig att hänga kläder på.