Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Toalettsits

58 st produkter
Visar 24 av 58 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Vill du ha ett välvårdat och inbjudande badrum är det viktigt att hitta en toalettsits som är fräsch och skön att sitta på. Hos oss på Trademax hittar du högkvalitativa toalettsitsar billigt online. Vi erbjuder toalettsitsar i träfiber, hårdplast, mjukplast och porslin. Välkommen att utforska vårt sortiment för att hitta ett toalettlock som passar dig och ditt badrum

Vanliga frågor och svar

 • Vad är viktigt med en toalettsits?

  Det är såklart viktigt att välja en toalettsits som passar dina behov och att den är bekväm att sitta på. Sedan är det även viktigt att det är lätt att lyfta och stänga locket. Hos Trademax hittar du många olika modeller i många olika material. Allt för att du ska hitta en modell som passar din toalett och badrum.
 • Hur vet jag vilken toalettsits som passar?

  Idag har de flesta toalettsitsar universalfästen som passar alla toaletter. Vill du vara helt säker på att sitsen kommer passa kan du mäta din gamla sits. Jämför sedan måtten med den nya sitsen för att vara säker på att den kommer passa.
 • Mjuksits eller hårdsits till toaletten?

  Toasitsar tillverkas idag i antingen hårdplast eller mjukplast. Det vill säga att köper du en toalettsits i hårdplast är det en så kallad hårdsits och en i mjukplast är då en mjuksits. En toalettsits i hårdplats är oftast mer tålig och klarar högre belastning. Dock är de något tyngre och kan låta mer när locket fälls ner mot kanten.
 • Vad är fördelarna med att välja en toalettsits med mjukstängande funktion?

  En toalettsits med mjukstängande funktion (soft close) fungerar som så att locket faller långsamt ner. Har du till exempel en toalettsits av hårdplast kan det vara bra att välja en modell med soft close. Den kommer då stänga sig tyst och långsamt när du släpper locket och det finns ingen risk att klämma sina eller barnens fingrar.
 • Hur hittar jag rätt toalettsits?

  Moderna toalettstolar har i regel universalsits vilket gör att det är lätt att köpa ny toalettsits efter smak och tycke. För att vara säker på att den passar bör du mäta din befintliga sits. Här är det viktigt att du kommer ihåg att mäta avstånd mellan fästhålen. Är du osäker kan du alltid kontakta oss på Trademax så hjälper vi dig.
 • Vilka skillnader finns det mellan toalettsitsar?

  Fördelen med att köpa toalettsits separat eller byta är att du kan hitta den som matchar din stil. Det blir en del av inredningen i badrummet. En vacker toalettsits i marmor ger en lyxig känsla och du kan hitta nya färger och mönster som ger badrummet den karaktär du önskar. Rent praktiskt finns det även toalettsits med mjuk stängning. Det skonar toalettstolen och är ljuddämpande. Dessutom kommer inga fingrar i kläm.
 • Vad är skillnaden mellan en mjuk och hård sits?

  En toalettsits som har mjuk sits är i regel gjort av mjukare plast eller liknande material. De är lättare till vikten och ett praktiskt val som oftare är lite billigare toalettsitsar. En hård sits väger mer och är lite tåligare, framför allt mot repor och slitage. En hårdare variant tål också mer belastning.