Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 17 av 17 produkter

Med en snygg och billig handduksstege uppgraderar du enkelt badrummet och bjuder in till ett härligt badrum. Utforska vårt sortiment och beställ den stege som du tycker är snyggast och bäst matchar ditt badrum.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid val av handduksstege och handduksring?

Börja med att fundera på hur mycket plats du har att utnyttja och var du vill placera den. Det är även en fördel att välja storlek efter hur många ni är som ska använda den, är det bara du eller hela familjen? Välj även en stege och ring som matchar resten av inredningen i ditt badrum, då får du en enhetlig stil i ditt badrum.

Hur inreder jag med en handduksstege?

En handduksstege är ett snyggt komplement till badrummet. Fördelen med en stege till handdukarna är att du kan placera den var du vill. I och med deras nätta storlek tar de inte upp så mycket plats. Dock är det bra att ha stegen vid dusch och vask, då har du handdukarna nära till hands.

Vilka modeller på handduksstege och handduksring erbjuder Trademax?

Hos Trademax hittar du ett varierat utbud av handduksstege och handduksring. För dig som vill ha en mer lantlig och naturnära stil i badrummet har vi handduksstegar i trä och bambu. Självklart erbjuder vi även handukshängare i mässing och metall för dig som har en mer klassisk stil i badrummet. Har du mer av en stilren eller industriell stil hittar du handduksringar i metall, svart och mässing.