Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 26 produkter
12

Torra och fräscha handdukar med en handdukshållare i badrummet

Det värsta som finns när det gäller badrummet är när det inte finns plats att kunna hänga upp alla handdukar på ett enkelt sätt och låta dem torka. Blöta handdukar som inte hängs upp på tork möglar lätt. Köp en billig handdukshållare på nätet, hos oss på trademax.se.

Kan jag borra upp handdukshållaren på väggen?

Ja det går bra att göra det. Se bara till att fundera ut var du vill att den ska sitta först, så att du inte borrar hål i badrummet i onödan. Det kan bildas fukt i dessa hål om de inte fylls igen, vilket kan leda till allvarligare problem.

Varför ska jag köpa en handdukshållare?

En hållare för alla familjemedlemmars handdukar är bra att ha så att handdukarna torkar och inte möglar eller luktar illa. Genom att använda någon av våra handdukshållare har du fräscha och torra handdukar varje dag.

Vad finns det för olika typer av handdukshållare?

Under det varmare halvåret kan man lätt använda sin solstol som handdukshållare, där torkar den snabbt i solen. Men för inomhusbruk har vi flera olika varianter av hållare att välja på. Vi har hållare för allt från en till tre handdukar. Är ni en stor familj kanske det behövs två?

Vad finns det för utseende på handdukshållarna?

De flesta av våra handdukshållare är silverfärgade. Det finns även ett par stycken i sortimentet som är färgade i guld eller mässing om du hellre föredrar det. Tveka inte att fråga oss på trademax.se om du undrar över något.