Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter

Följ din träning med hjälp av en personvåg. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av både smarta och klassiska personvågar. Vi erbjuder högkvalitativa badrumsvågar i olika storlekar och modeller, så du enkelt hittar en som passar dig och dina behov. Välkommen att utforska vårt sortiment!

Frågor och svar om personvåg

  • Vilken badrumsvåg ska jag välja?

    Vilken personvåg du väljer beror på vad du är ute efter. Är det bara din vikt du vill hålla koll på kan en analog personvåg vara perfekt för dig. Vill du hellre ha koll på hela din kropp kan du kika på en digital och smart personvåg. Vågen gör en kroppsanalys som hjälper dig hålla koll på vätska, muskler och kroppsfett.
  • Vilka fördelar finns det med en smart personvåg?

    En smart personvåg skiljer sig en del från en analog våg. Genom att använda en smart personvåg får du inte bara fram din kroppsvikt utan den hjälper dig förstå din egna kropp och dess utveckling. Med andra ord så är det en allt i ett våg.
  • Vilka olika modeller av billig badrumsvåg erbjuder Trademax?

    Hos Trademax hittar du personvågar i många olika modeller med många olika funktioner. Förutom att välja en våg där du bara ser din vikt erbjuder vi även smart personvåg med kroppsanalysfunktioner. Dessa funktioner visar muskelmassa, kroppsfett, benmassa och BMI. Med hjälp av en personvåg kan enkelt hålla koll på dig och din kropps utveckling.