Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Sminkspegel

14 st produkter
Visar 14 av 14 produkter

Fixa den perfekta sminkningen med hjälp av en sminkspegel från Trademax. Det finns många varianter av sminkspeglar som exempelvis bordsspeglar, handspeglar och portabla speglar. Portabla speglar är praktiska då dem är lätta att ha med i väskan när du är på språng eller bara för att kunna flytta runt när du sminkar dig hemma. En förstoringsspegel kan underlätta både vid applicering av smink, ansiktsvård eller linser. Det viktigaste är att du väljer en makeup spegel som passar dina behov och placering. Hitta din favorit sminkspegel bland våra olika modeller och designer.

Sminkspegel

 • Vad är bra att tänka på vid köp av sminkspegel?

  Fundera du över var du har tänkt dig att spegeln ska vara.Har du ett sminkbord den ska hänga över eller ska du ha deni badrummet? Kan den sitta på väggen eller ska den stå pånågon hylla? Vi på trademax har sminkspeglar online, förbåde uppsättning på vägg och sådana som är självstående.
 • Har ni olika storlekar på sminkspeglar?

  Ja, vi erbjuder flera olika storlekar att välja på bland våra sminkspeglar. Behöver du en större spegel föratt sätta upp på väggen har vi på trademax sådana också.Vissa sminkspeglar finns även med belysning, så att du ska kunna se bättre.
 • Har ni sminkspeglar med förstoringseffekt?

  På trademax.se har vi speglar även med förstoringseffekt. De är passande för till exempel ansiktsvård eller när du behöver sminka dig någon annanstans än i badrummet. Vi har även förstoringsspeglar som du kan ta med dig när du ska iväg.
 • Sminkspegel till sminkhörna, finns det?

  Vill du ha en egen sminkhörna hemma med bord till? Då kandu köpa en sminkspegel med glödlampor på nätet hos oss påtrademax.se. Vi hjälper dig gärna med valet av sminkspegeloch ser till att du får hem din favorit enkelt, billigt ochbekvämt.