Sminkspegel

14 st produkter
Kampanj
1211047(1).jpg

Fixa den perfekta sminkningen med hjälp av en sminkspegel från Trademax. Det finns många varianter av sminkspeglar som exempelvis bordsspeglar, handspeglar och portabla speglar. Portabla speglar är praktiska då dem är lätta att ha med i väskan när du är på språng eller bara för att kunna flytta runt när du sminkar dig hemma. En förstoringsspegel kan underlätta både vid applicering av smink, ansiktsvård eller linser. Det viktigaste är att du väljer en makeup spegel som passar dina behov och placering. Hitta din favorit sminkspegel bland våra olika modeller och designer.

Sminkspegel

När sminket ska på behöver du både ljus och en bra spegel för att kunna se ordentligt.

Hos oss på trademax har vi olika spegelar som både är billiga och kan agera som en snygg inredningsdetalj.

Sminkspeglar kommer i många olika modeller. De kan vara fristående på fot, dessa är portabla och placeras där du önskar. Det finns också sminkspeglar som är väggmonterade, antingen med skruvar eller med sugpropp. En sminkspegel är inte bara praktisk utan kan även vara en snygg inredningsdetalj i hemmet. En sminkspegel behöver inte placeras i badrummet utan kan placeras där du har plats och det är fördelaktigt med bra ljus. Varför inte skapa en sminkhörna? Där du kan ha din sminkspegel, sminkbord, en skön stol och bra förvaring för att samla allt du behöver för att kunna sminka dig eller för att utföra din hudvårdsrutin. Trademax har alla möbler och inredningsdetaljer du kan tänkas behöva för att skapa din egen sminkhörna!

Vad är bra att tänka på vid köp av sminkspegel?

Fundera du över var du har tänkt dig att spegeln ska vara. Har du ett sminkbord den ska hänga över eller ska du ha den i badrummet? Kan den sitta på väggen eller ska den stå på någon hylla? Vi på trademax har sminkspeglar online, för både uppsättning på vägg och sådana som är självstående.

Har ni olika storlekar på sminkspeglar?

Ja, vi erbjuder flera olika storlekar att välja på bland våra sminkspeglar. Behöver du en större spegel för att sätta upp på väggen har vi på trademax sådana också. Vissa sminkspeglar finns även med belysning, så att du ska kunna se bättre.

Har ni sminkspeglar med förstoringseffekt?

På trademax.se har vi speglar även med förstoringseffekt. De är passande för till exempel ansiktsvård eller när du behöver sminka dig någon annanstans än i badrummet. Vi har även förstoringsspeglar som du kan ta med dig när du ska iväg.

Sminkspegel till sminkhörna, finns det?

Vill du ha en egen sminkhörna hemma med bord till? Då kan du köpa en sminkspegel med glödlampor på nätet hos oss på trademax.se. Vi hjälper dig gärna med valet av sminkspegel och ser till att du får hem din favorit enkelt, billigt och bekvämt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj