Sminkspegel

27 st produkter
Kampanj
1211047(1).jpg

Fixa den perfekta sminkningen med hjälp av en sminkspegel från Trademax.se Det finns många varianter av sminkspeglar som exempelvis bordsspeglar, handspeglar och portabla speglar. Portabla speglar är praktiska då dem är lätta att ha med i väskan när du är på språng eller bara för att kunna flytta runt när du sminkar dig hemma. En spegel med förstoring kan underlätta både vid applicering av smink eller ansiktsvård. Det viktigaste är att du väljer en sminkspegel som framförallt passar ditt behov men också matchar och passar i ditt badrum. Hitta din favorit bland olika modeller och design.

Sminkspegel till din sminkhörna

När sminket ska på behöver du både ljus och en bra spegel för att kunna se ordentligt.

Hos oss på trademax har vi spegeln du behöver som både är billiga och ger en snygg inredningsdetalj i badrummet.

Sminkspeglar kommer i många olika utförande. De kan vara fristående på fot, dessa är portabla och placeras där du önskar. Det finns också sminkspeglar som är väggmonterade, antingen med skruvar eller med sugpropp. En sminkspegel är inte bara praktisk utan kan även vara en snygg inredningsdetalj i hemmet. En sminkspegel behöver inte nödvändigtvis placeras i badrummet utan kan placeras där du har plats och det är fördelaktigt med bra ljus. Varför inte göra en sminkhörna? Där du kan ha din sminkspegel, sminkbord, en skön stol och bra förvaring för att samla allt du behöver för att kunna sminka dig eller för att utföra din hudvårdsrutin.

Vad är bra att tänka på vid köp av sminkspegel?

Fundera du över var du har tänkt dig att spegeln ska vara. Har du ett sminkbord den ska hänga över eller ska du ha den i badrummet? Kan den sitta på väggen eller ska den stå på någon hylla? Vi på trademax har sminkspeglar online, för både uppsättning på vägg och sådana som är självstående.

Har ni olika storlekar på sminkspeglar?

Ja, vi har ett par stycken olika storlekar att välja på bland våra sminkspeglar. Behöver du en större spegel för att sätta upp på väggen har vi på trademax sådana också. Vissa sminkspeglar finns även med glödlampor, så att du ska kunna se bättre.

Har ni sminkspeglar med förstoringseffekt?

På trademax.se har vi speglar även med förstoringseffekt. De är passande för till exempel ansiktsvård eller när du behöver sminka dig någon annanstans än i badrummet. Kanske du kan ta med dig den om du ska iväg?

Sminkspegel till sminkhörna, finns det?

Vill du ha en egen sminkhörna hemma med bord till? Då kan du köpa en sminkspegel med glödlampor på nätet hos oss på trademax.se. Vi hjälper dig gärna med valet av sminkspegel och ser till att du får hem din favorit enkelt, billigt och bekvämt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Dimbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj