Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 34 produkter
12

Populära filtreringar

Trött på att ha toalettpappersrullen stående på golvet eller kanske på handfatet bredvid? Investera i en toalettpappershållare istället, och gör ditt badrum både lite mer praktiskt och lite snyggare. Du hittar flera prisvärda och fina modeller här på trademax.se

En toalettpappershållare är både praktisk och snygg

 • Vilka typer av toalettpappershållare finns att välja mellan?

  Vi erbjuder såväl golvstående som vägghängda toalettpappershållare i olika stilar, material och kulörer. En vägghängd modell är praktisk och tar lite plats, medan en golvstående toalettpappershållare är enkel att flytta på och dessutom har plats för flera pappersrullar eller annan förvaring.
 • Hur fäster man enklast en vägghängd toalettpappershållare?

  En toalettpappershållare som ska sättas upp på väggen kan antingen skruvas upp eller fästas med hjälp av dubbelhäftande tejp eller lim. De två sistnämnda kan vara att föredra om du vill undvika att göra hål i tätskiktet.
 • Vad är bra att tänka på när man väljer hållare?

  Stil, design och funktion är naturligtvis viktigt. Föredrar du klassisk krom som passar till övrig badrumsinredning, eller vill du kanske piffa till det med en tjusig toalettpappershållare i guld? Det finns också hållare med inbyggd toalettborste samt golvstående toalettpappershållare med plats för både extra rullar eller t.o.m tidningar.
 • Hur mycket kostar en toalettpappershållare?

  Hos oss på Trademax har vi ett brett och noga utvalt sortiment av stilrena toalettpappershållare i olika prisklasser, samtliga av hög kvalitet förstås. Botanisera bland vårt utbud, hitta just din favorit och beställ din nya toalettpappershållare online här på trademax.se - alltid billigt, smidigt och bekvämt.