Badrumstillbehör för alla badrum

272 st produkter
Kampanj
975924(10).jpg

Har du nyligen blivit färdig med inredningen av ditt badrum men känner ändå att det är något som saknas? Då är det helt rätt tillfälle att utforska bland våra övriga badrumsdetaljer som kan vara det sista du tänker på när du inreder badrummet, men som är bra att ha och som fräschar upp ditt badrum. Välkommen att bläddra bland vårt stora sortiment.

Gör ditt badrum personligt med ny badrumsinredning

Vilka badrumstillbehör behöver jag?

Börja med att fundera på vad du är i behov av och vad som är viktigt för dig. Är det kanske en duschpanel eller ett duschkar? Eller tvättsorterare som organiserar tvätten och skapar ordning och reda? Oavsett vad du är på jakt efter hittar du med all säkerhet övriga badrumstillbehör här hos oss på Trademax.

Hur gör jag mitt badrum mer personligt?

Genom att bläddra bland vårt sortiment av övrigt badrumstillbehör kan du hitta detaljer som gör ditt badrum mer inbjudande och personligt. Oavsett om det är badrumsförvaring, badmatta eller duschpanel gör de små sakerna ditt badrum komplett.

Hur kan jag känna mig trygg med mitt nya köp?

Vi vill att du som kund hos oss ska känna dig trygg med ditt nya köp. I vårt utbud av övriga badrumstillbehör kan du hitta en stor variation och välja det som passar dig och ditt hem bäst. Vi erbjuder även 365 dagars öppet köp samt snabba leveranser. Skulle du ha fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi svarar på dina frågor inom 24h.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj