Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Toalettborste

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter
En toalettborste är ett verktyg som används för att rengöra toaletten. Den består vanligtvis av en lång handtag och en borste i änden. Borsten är gjord av plast eller gummi och har vanligtvis styva borsthår för att effektivt kunna skrubba bort smuts och bakterier från toalettskålen. Toalettborstar är vanligtvis placerade bredvid toaletten för enkel åtkomst. För att använda en toalettborste, fyll toalettskålen med vatten och använd sedan borsten för att skrubba insidan av skålen noggrant. Efter användning bör borsten sköljas av och förvaras på en ren och hygienisk plats.

Ge ditt badrum en lyxig toalettborste

 • Vad rekommenderar ni för typ av toalettborste?

  Vi har en del olika varianter av toalettborstar online påtrademax.se att välja på. Beroende på vad ditt nuvarandebadrum går i för stil, så kan du välja en som går ibadrummets färger till exempel. Har du ett litet badrum kanen vägghängd toalettborste vara att föredra då det spararpå utrymmet.
 • Vilka material finns era toalettborstar i?

  Vi har toalettborstar i mässing, lyxig bambu, porslin ochplast. Vissa av våra toalettborstar finns med matchandetvålpump, fat och glas om man vill matcha tillsammans medtoalettborsten. Våra billiga toalettborstar finns även iolika färger.
 • Hur sätter jag upp toalettborsten på väggen?

  Du kan välja mellan att limma eller skruva upp hållaren förtoalettborsten. Tänk på att vara försiktig bara så att duinte förstör tätskiktet.
 • Har ni toalettborstar i olika prisklass?

  Hos oss här på trademax.se har vi toalettborstar i olikaprisklasser, men alltid till ett billigt pris. Vi kanhjälpa dig här online med ditt val av toalettborste. Föratt du ska hitta just din favorit, tveka inte att höra avdig till oss om du behöver tips och råd. Du beställer dintoalettborste enkelt och smidigt på nätet här hos oss påtrademax.se.