Toalettborste

14 st produkter
a671d45247641db944372aacf6f50f1e004c823c.jpg

Ge ditt badrum en lyxig toalettborste

Den traditionella toalettborsten kan vi nog vara överens om ser ganska trist ut, inte sant?

På nätet här hos oss på trademax har vi toalettborstar som ger inredningen ett lyft och skapar en lyxig atmosfär i ditt badrum.

Vad rekommenderar ni för typ av toalettborste?

Vi har en del olika varianter av toalettborstar online på trademax.se att välja på. Beroende på vad ditt nuvarande badrum går i för stil, så kan du välja en som går i badrummets färger till exempel. Har du ett litet badrum kan en vägghängd toalettborste vara att föredra då det sparar på utrymmet.

Vilka material finns era toalettborstar i?

Vi har toalettborstar i mässing, lyxig bambu, porslin och plast. Vissa av våra toalettborstar finns med matchande tvålpump, fat och glas om man vill matcha tillsammans med toalettborsten. Våra billiga toalettborstar finns även i olika färger.

Hur sätter jag upp toalettborsten på väggen?

Du kan välja mellan att limma eller skruva upp hållaren för toalettborsten. Tänk på att vara försiktig bara så att du inte förstör tätskiktet.

Har ni toalettborstar i olika prisklass?

Hos oss här på trademax.se har vi toalettborstar i olika prisklasser, men alltid till ett billigt pris. Vi kan hjälpa dig här online med ditt val av toalettborste. För att du ska hitta just din favorit, tveka inte att höra av dig till oss om du behöver tips och råd. Du beställer din toalettborste enkelt och smidigt på nätet här hos oss på trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar