Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 757 produkter
1
...
32

Populära filtreringar

Det är med hjälp av speglar som vi får funktionella och vackra hem. En spegel har nämligen fler roller för oss människor än enbart en, och det är upp till var och en av oss att använda dem på det sätt som vi finner bäst. En spegel är med andra ord mycket mer än enbart en användbar detalj för när vi ska kunna kamma oss, sminka oss eller bara sätta i linser – det är också en vacker och effektiv inredningsdetalj som gör mycket för att förhöja ett rum. Speglar ser emellertid olika ut för olika rum, men det är ändå aldrig fel att våga vara kreativ med speglar. Lyckas du träffa rätt så kommer du kunna få oanade effekter!

En spegel i hallen och övriga hemmet

Speglar kommer alltid att ha viktiga syften för tillfredsställa våra behov och det är nog många idag som inte skulle kunna klara sig utan en spegel i sitt hem. Med hjälp av dem så får vi en bra koll på hur vi ser ut för dagen och kan göra de justeringar som vi önskar utan att krångla till det. En spegel är med andra ord en av de nycklar som ser till att våra morgnar blir bättre, och att vi kan göra oss iordning på ett så bra sätt att vi är redo för att ta oss an vardagen. Med en spegel där du kan se allt det du behöver, som en hallspegel eller spegel i sovrummet, får du den rätta översynen och samtidigt en extra ingrediens som kommer dina rum till nytta.

Speglar är också ett sätt för dig att få till en stor förändring i olika rum, speciellt om de från början känns trånga och instängda. Med en spegel i bra storlek så ger du de rummen en extra dimension och betydligt mycket mer luft. Du skapar på så sätt en helt annorlunda atmosfär, där rummet får en helt annan identitet och där du samtidigt kan använda spegeln på det praktiska sättet. Du får med andra ord två önskvärda effekter av en spegel i din hall eller i sovrummet – dels den speglande effekten men också effekten som ger rymd och luft till ett trångt hörn av ditt hem.

Våga välja en annorlunda spegel i badrummet

När vi pratar speglar i badrum handlar det ofta om badrumsspeglar i form av spegelskåp eller något liknande. Praktiskt, bra och på många sätt ett självklart val i ett badrum. Men bara för att det är bra och praktiskt så betyder inte det att det är den bästa eller finaste lösningen för ditt badrum. Det finns så många olika vackra speglar på marknaden, och kanske drömmer du om att ha något alldeles speciellt i ditt badrum, eller i något annat av dina rum? Det är här som kreativiteten ska tillåtas flöda, och därför uppmanar vi dig att tänka lite annorlunda och se möjligheterna med de många speglar som vi har i vårt sortiment.

Här hos oss på Trademax hittar du många olika speglar online. Här finns en spegel med guldram, en rund spegel, en spegel med silverram eller en vit spegel. Oavsett vad du egentligen är ute efter när det gäller speglar som kommer du alltid att hitta snygga speglar här hos oss. Så var kreativ och välj din nästa väggspegel från vårt sortiment!