Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Rund spegel

96 st produkter
Visar 24 av 96 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Hemmet är en plats att trivas på, och med en praktisk och personlig inredning kan du skapa din oas. I ett hem finns många platser där en rund spegel kan passa fint. Kanske i badrummet, sovrummet eller i hallen? En rund spegel kan på ett snyggt sätt bryta av mot fyrkantiga tavelramar och skapa djup, vilket kan lyfta din inredning till en ny nivå. Speglar är fantastiska inredningsdetaljer och naturligtvis även praktiska. Hos oss på Trademax hittar du en mängd runda speglar i olika storlekar. Välj en som uttrycker din personliga stil!

Välj en rund spegel till ditt hem

  • Var passar en rund spegel?

    I hallen kan det passa med en rund spegel på väggen eller utanpå en garderobsdörr. Har du mycket väggyta kan du gott välja en stor spegel som ger ett härligt, maffigt intryck. Väljer du en mindre spegel kan den vara praktisk nära dörren, över en byrå eller annan förvaringsmöbel, så att du kan spegla dig som det sista du gör innan du lämnar hemmet. En rund spegel passar bra även i badrum och sovrum.
  • Rund spegel som dekoration?

    En rund spegel kan med fördel användas som en stilfull inredningsdetalj. En rund spegel med en vacker ram kan se fin ut där du har väggutrymme i vardagsrummet. Eller välj en av våra runda speglar utan ram där du har mindre plats. Ett tråkigt hörn i ditt hem livas upp av en mindre rund spegel över en piedestal med en vacker växt eller staty. Det är detaljerna som gör hemmet!
  • Större rum med rund spegel?

    Speglar är utmärkta för att skapa illusionen av att rummet är större än vad det är. Med en rund spegel i ett rum kan du skapa djup och en känsla av vidd och utrymme. Botanisera gärna i vårt stora sortiment för att hitta en rund spegel som kan lyfta ditt rum.