Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Badrumsspegel

110 st produkter
Badrumsspegel med belysning
Badrumsspegel med belysning
Visar 24 av 110 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

En spegel för badrummet kan se ut på lite olika sätt, beroende på vad du har för badrum. Ibland behövs det kanske bara en enkel badrumsspegel, men hos oss finns det även speglar till badrummet med förvaring. Vi på trademax.se har badrumspeglar för dina behov. Köp din badrumsspegel till billigt pris på nätet hos oss.

Gör plats för en dekorativ och funktionell badrumsspegel

 • Vad har ni för olika typer av badrumsspeglar?

  På trademax.se har vi speglar för badrummet som täcker alla behov. Vi har badrumsspeglar med belysning om du vill ha det och vi har även enklare varianter. En badrumsspegel kan vara svårt att få tag i billigt, men hos oss finns det både prisvärda och snygga modeller.
 • Hur sätter jag upp min badrumsspegel?

  De flesta av våra badrumsspeglar sätts upp med skruv. Var dock försiktig så att du inte förstör tätskiktet i badrummet. Sedan har vi även en del fristående speglar till badrummet på fot, dessa går att använda både i badrummet eller någon annanstans i huset.
 • Vilken typ av badrumsspegel passar bäst i ett litet badrum?

  Har du ett mindre badrum så rekommenderas en badrumsspegel med förvaring och hyllor i. Detta eftersom du då kan förvara dina saker där och på så vis sparar du på golvytan.
 • Kan jag få hjälp att hitta rätt spegel?

  Behöver du hjälp att hitta den perfekta badrumsspegeln till ditt badrum ska du inte tveka att höra av dig till oss här på trademax.se. Vi kan hjälpa dig att hitta din favorit bland våra badrumsspeglar online. Billigt, enkelt och bekvämt.